კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ოქტომბერი 2017 (118)
სექტემბერი 2017 (262)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)

შო­კ­ო­ლ­ა­დ­ის ორ­ც­ხ­ო­ბ­ი­ლა კა­რ­ა­მ­ე­ლ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 200 გრა­მი ფქვი­ლი, 200 გრა­მი კა­კ­აო, 100 გრა­მი შა­ქ­ა­რი, 100 გრა­მი კა­რ­ა­ქი, 1 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 1/2 ჩა­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი, კა­ნ­ფ­ე­ტი „ირ­ი­ს­ი“ (რბილი), – 150 გრა­მი, ფორთოხლის ესენცია, შაქრის პუდრი, ვანილი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: შე­ე­ც­ა­დ­ეთ, კა­რ­გი ხა­რ­ი­ს­ხ­ის „ირ­ი­ს­ი“ იყ­ი­დ­ოთ. თა­ს­ში ჩა­ყ­ა­რ­ეთ ფქვი­ლი, კა­კ­აო, შა­ქ­ა­რი, მა­რ­ი­ლი და ვა­ნ­ი­ლი. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ცო­ტა ფო­რ­თ­ო­ხ­ლ­ის ეს­ენ­ც­ია – ფხვნი­ლი (შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, გა­მ­ო­ი­ყ­ე­ნ­ოთ ფო­რ­თ­ო­ხ­ლ­ის წვე­ნ­ის და­ს­ა­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ე­ლი ფხვნი­ლი). ეს ყვე­ლ­ა­ფ­ე­რი კა­რ­გ­ად ამოუ­რ­ი­ეთ; და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კვე­რ­ც­ხი და და­რ­ბ­ი­ლ­ე­ბ­უ­ლი კა­რ­ა­ქი. მო­ზ­ი­ლ­ეთ ცო­მი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ სი­ც­ი­ვ­ე­ში ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი სა­ა­თი. გა­ყ­ა­ვ­ით ცო­მი 21 ნა­წ­ი­ლ­ად. გააკეთეთ ბუ­რ­თ­უ­ლ­ე­ბ­ი, შუ­ა­გ­უ­ლ­ში ჩა­უ­ტ­ე­ნ­ეთ შუ­ა­ზე გა­ყ­ო­ფ­ი­ლი „ირ­ი­ს­ის“ კა­ნ­ფ­ე­ტი. შე­მ­დ­ეგ ამ­ო­გ­ა­ნ­გ­ლ­ეთ შა­ქ­რ­ის პუ­დ­რ­ში და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 180 გრა­დ­უ­ს­ზე, 12 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. მი­ი­რ­თ­ვ­ით, რო­ცა ოდ­ნ­ავ გა­ც­ი­ვ­დ­ე­ბა. ეს ორ­ც­ხ­ო­ბ­ი­ლა ძა­ლ­ი­ან გე­მ­რ­ი­ე­ლ­ია შე­მ­თ­ბ­ა­რი.

скачать dle 11.3