კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ქა­თ­მ­ის ფი­ლე სო­ი­ის სო­უ­ს­ში

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 300 გრა­მი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე, 250 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი რძე, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი წი­თ­ე­ლი ბულგარული  წი­წ­ა­კა, 0,5 ჩა­ის კო­ვ­ზი მუ­ს­კ­ა­ტ­ის კა­კ­ა­ლი, 1 კბი­ლი ნი­ო­რი, ცო­ტა მა­რ­ი­ლი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ქა­თ­მ­ის ფი­ლე გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ, და­ა­ს­ხ­ით რძე და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 2 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. მა­რ­ი­ნ­ა­დი მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ ასე: მა­რ­ი­ლი, წი­წ­ა­კა და მუ­ს­კ­ა­ტ­ის კა­კ­ა­ლი ას­რ­ი­ს­ეთ თა­ს­ში, შე­უ­რ­ი­ეთ დანაყილი ნი­ო­რი, და­ა­ს­ხ­ით სო­ი­ის სო­უ­სი და კა­რ­გ­ად ამოურიეთ. 

ფი­ლე ამ­ო­ი­ღ­ეთ რძი­დ­ან, შე­ა­მ­შ­რ­ა­ლ­ეთ ხე­ლ­ს­ა­ხ­ო­ც­ით, ყვე­ლა მხრი­დ­ან წა­უ­ს­ვ­ით მა­რ­ი­ნ­ა­დი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 5-10 წუ­თი. ფი­ლ­ე­ე­ბი ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ზე და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ, მჭი­დ­რ­ოდ შე­კ­ა­რ­ით ძა­ფ­ით და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში, 180 გრა­დ­უ­ს­ზე. გარედან რომ შეიბრაწება, მო­ა­შ­ო­რ­ეთ ძა­ფი, დაჭერით თხელ ნაჭრებად და მი­ი­რ­თ­ვ­ით.

скачать dle 11.3