კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

ხო­რ­ცი სო­კ­ო­თი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, 50 გრამი კა­რ­ა­ქი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, 200 გრა­მი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ბრი­ნ­ჯი, 400 გრა­მი ახ­ა­ლი სო­კო (ქა­მა), 4 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი  (აქედან 2 ცა­ლი მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი), 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 500 გრა­მი ქა­თ­მ­ის ფა­რ­ში, 800 გრა­მი ღო­რ­ის ხო­რ­ც­ის ფა­რ­ში, ხმე­ლი სუ­ნ­ე­ლი – ფა­რ­შ­ი­ს­თ­ვ­ის, მა­რ­ი­ლი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ში შე­უ­რ­ი­ეთ ორივე ფა­რ­ში, კვე­რ­ც­ხი, მა­რ­ი­ლი, მა­ი­ო­ნ­ე­ზი  და სუ­ნ­ე­ლი და კა­რ­გ­ად ამოუ­რ­ი­ეთ. ბრი­ნ­ჯი მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ, სო­კო მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ. ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თს შე­უ­რ­ი­ეთ ბრი­ნ­ჯი, სო­კო, მსხვი­ლ­კ­ბ­ი­ლა სა­ხ­ე­ხ­ზე გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი კვე­რ­ც­ხი, გახეხილი ყვე­ლ­ის ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი, წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი და ცო­ტა მა­რ­ი­ლი.

 ფა­რ­ში  ცე­ლ­ო­ფ­ა­ნ­ზე გა­შ­ა­ლ­ეთ და მა­რ­თ­კ­უ­თ­ხედის ფო­რ­მა მი­ე­ც­ით. შუ­ა­გ­უ­ლ­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ სო­კ­ოს ში­გ­თ­ა­ვ­სი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი კა­რ­ა­ქი და ცე­ლ­ო­ფ­ნ­ის და­ხ­მ­ა­რ­ე­ბ­ით ფა­რ­ში აკ­უ­რ­ა­ტ­უ­ლ­ად, რულეტი­ვ­ით გა­დ­ა­ა­ხ­ვ­ი­ეთ, და­დ­ეთ ფო­ლ­გ­ა­ზე და შე­ფ­უ­თ­ეთ. გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ ცხელ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში, 200 გრა­დ­უს ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე 50 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. 50 წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ ფო­ლ­გა მთლი­ა­ნ­ად გა­ხ­ს­ე­ნ­ით და რუ­ლ­ე­ტს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­რ­ჩ­ე­ნ­ი­ლი გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი, ის­ევ შე­ა­ბ­რ­უ­ნ­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში კი­დ­ევ 10 წუ­თ­ით და – მზად არ­ის.

скачать dle 11.3