კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ოქტომბერი 2017 (119)
სექტემბერი 2017 (262)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)

ღო­რ­ის სტე­ი­კი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი ღო­რ­ის რბი­ლი ხო­რ­ცი, 30 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ზე­თი, 2 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, 200 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი თე­თ­რი მშრა­ლი ღვი­ნო, 1 ჩაის ჭი­ქა ნი­გ­ო­ზი, 4 კბი­ლი ნი­ო­რი, 5 ჩა­ის კო­ვ­ზი ძმა­რი, და­რ­ი­ჩ­ი­ნი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი – გემოვნებით, მწვანილი – მოსართავად.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ტა­ფ­ა­ზე კა­რ­გ­ად გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ზე­თი. სტე­ი­კს ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან წა­უ­ს­ვ­ით მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი (შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, ხო­რ­ცი წი­ნ­ა­ს­წ­არ ცო­ტა და­ბ­ე­გ­ვ­ოთ) და შე­წ­ვ­ით ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან. შემდეგ და­ა­ს­ხ­ით ღვი­ნო და შუ­შ­ეთ ხო­რ­ცი ათი წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. ტა­ფ­ა­ში ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი და კა­ნ­გ­ა­ც­ლ­ი­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­რ­ი­ჩ­ი­ნი. ხო­რ­ცი შუ­შ­ეთ და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე, თუ სა­ჭ­ი­რო გა­ხ­დ­ე­ბა, ცო­ტა გა­დ­ა­დ­უ­ღ­ე­ბ­უ­ლი წყა­ლ­იც მო­ა­ს­ხ­ით.

სა­ნ­ამ ხო­რ­ცი იშ­უ­შ­ე­ბა, მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ სო­უ­სი: ბლე­ნ­დ­ე­რ­ში და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ ნი­გ­ო­ზი ნი­ო­რ­თ­ან და ძმა­რ­თ­ან ერ­თ­ად. რო­ცა ხო­რ­ცი მზად იქ­ნ­ე­ბა, ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ს­ხ­ით ნი­გ­ვ­ზ­იანი სო­უ­სი და კა­რ­გ­ად ამოუ­რ­ი­ეთ და მო­რ­თ­ეთ მწვა­ნ­ი­ლ­ით. უგ­ე­მ­რ­ი­ე­ლ­ე­ს­ია.

скачать dle 11.3