კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
დეკემბერი 2019 (53)
ნოემბერი 2019 (207)
ოქტომბერი 2019 (245)
სექტემბერი 2019 (197)
აგვისტო 2019 (236)
ივლისი 2019 (209)

ქა­მა სო­კო ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 1 თავი წი­თ­ე­ლი ხა­ხ­ვი, 4-5 კბილი ნი­ო­რი, 120 გრა­მი წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ის­პ­ა­ნ­ა­ხი, 0,5 ჭი­ქა მო­ხ­ა­ლ­უ­ლი და და­ფ­ქ­უ­ლი ნი­გ­ო­ზი, 0,5 ჭი­ქა და­ჭ­ყ­ლ­ე­ტ­ი­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 100 გრა­მი წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი რუ­კ­ო­ლა, 2/3 ჭი­ქა წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, 2 ნაჭერი და­ფ­ხ­ვ­ნ­ი­ლი პუ­რი, 0,5 ჩა­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი, 1/4 ჩა­ის კო­ვ­ზი შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, 700 გრა­მი სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის ქა­მა სო­კო, 1,5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მო­ხ­ა­რ­შ­ული ბრი­ნ­ჯი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ღუ­მ­ე­ლი გა­ა­ხ­უ­რ­ეთ მა­ღ­ალ ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე. ზე­თი გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ და და­ბ­ალ ცეცხლზე შ­უ­შ­ეთ ხა­ხ­ვი და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით 5 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. ცეცხლს აუ­წ­ი­ეთ, ტაფაში ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ ის­პ­ა­ნ­ა­ხი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი ბრი­ნ­ჯი, პო­მ­ი­დ­ო­რი და შუ­შ­ეთ ის­პ­ა­ნ­ა­ხის და­რ­ბ­ი­ლ­ებამდე. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ რუ­კ­ო­ლა, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, და­ფ­ხ­ვ­ნ­ი­ლი პუ­რი, ნიგოზი, ნიორი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. სო­კ­ო­ე­ბი ამ­ო­ა­ვ­ს­ეთ გუ­ლ­ს­ა­რ­თ­ით, ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­რ­ჩ­ე­ნ­ი­ლი მო­ხ­ა­რ­შ­ული ბრი­ნ­ჯ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი და 20-25 წუ­თ­ით შე­დ­გ­ით ღუ­მ­ე­ლ­ში. მზა სო­კ­ო­ე­ბი 5 წუ­თი გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ ღუ­მ­ე­ლ­ში, შე­მ­დ­ეგ კი და­რ­ჩ­ე­ნ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ.

скачать dle 11.3