კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
თებერვალი 2018 (159)
იანვარი 2018 (215)
დეკემბერი 2017 (243)
ნოემბერი 2017 (212)
ოქტომბერი 2017 (231)
სექტემბერი 2017 (261)

ღვი­ძ­ლი ვა­შ­ლ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 350 გრა­მი სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის ღვი­ძ­ლი, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2 ცა­ლი ვა­შ­ლი, 7 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კო­ნ­ი­ა­კი, ზე­თი – შე­ს­ა­წ­ვ­ა­ვ­ად, მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ღვი­ძ­ლი და­ჭ­ე­რ­ით მო­ზ­რ­დ­ილ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და შე­წ­ვ­ით ზე­თ­ში. ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით ალ­ყა-ალ­ყა, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ღვიძლს და კი­დ­ევ 3 წუ­თი გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ ცე­ც­ხ­ლ­ზე: შემდეგ ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ გა­თ­ლ­ი­ლი ვა­შ­ლ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი, ცე­ც­ხ­ლ­ზე კი­დ­ევ 3 წუ­თი გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ, და­ა­ს­ხ­ით კო­ნ­ი­ა­კი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, წი­წ­ა­კა და ურ­ი­ეთ, სა­ნ­ამ კო­ნ­ი­ა­კი ამ­ო­შ­რ­ე­ბა. გა­რ­ნ­ი­რ­ად ძალიან უხ­დ­ე­ბა ბრი­ნ­ჯი.

скачать dle 11.3