კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2017 (159)
ოქტომბერი 2017 (231)
სექტემბერი 2017 (261)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)

ღვი­ძ­ლი ვა­შ­ლ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 350 გრა­მი სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის ღვი­ძ­ლი, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2 ცა­ლი ვა­შ­ლი, 7 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კო­ნ­ი­ა­კი, ზე­თი – შე­ს­ა­წ­ვ­ა­ვ­ად, მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ღვი­ძ­ლი და­ჭ­ე­რ­ით მო­ზ­რ­დ­ილ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და შე­წ­ვ­ით ზე­თ­ში. ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით ალ­ყა-ალ­ყა, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ღვიძლს და კი­დ­ევ 3 წუ­თი გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ ცე­ც­ხ­ლ­ზე: შემდეგ ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ გა­თ­ლ­ი­ლი ვა­შ­ლ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი, ცე­ც­ხ­ლ­ზე კი­დ­ევ 3 წუ­თი გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ, და­ა­ს­ხ­ით კო­ნ­ი­ა­კი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, წი­წ­ა­კა და ურ­ი­ეთ, სა­ნ­ამ კო­ნ­ი­ა­კი ამ­ო­შ­რ­ე­ბა. გა­რ­ნ­ი­რ­ად ძალიან უხ­დ­ე­ბა ბრი­ნ­ჯი.

скачать dle 11.3