კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2017 (162)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)
აპრილი 2017 (220)

პუ­დ­ი­ნ­გი კვე­რ­ც­ხ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 550 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი რძე: 250 მილილიტრი ცომისთვის, 300 – პუდინგისთვის. 2 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 70 გრა­მი შა­ქ­ა­რი, 1 შე­კ­ვ­რა ვა­ნ­ი­ლ­ი­ (შაქრიანი), ფქვი­ლი – ცო­მ­ის მო­ს­ა­ზ­ე­ლ­ად, მწი­კ­ვი მა­რ­ი­ლი, 1-2 ჩა­ის კო­ვ­ზი საფუარი, 1 შე­კ­ვ­რა პუ­დ­ი­ნ­გ­ის ფხვნი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ცო­მ­ის მო­ს­ა­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ლ­ად დიდ თა­ს­ში ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ში კა­რ­გ­ად შე­უ­რ­ი­ეთ  ყვე­ლა ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტი, გა­რ­და პუ­დ­ი­ნ­გ­ის ფხვნი­ლ­ი­სა. მი­ი­ღ­ე­ბთ ნაზ, ფუ­მ­ფ­უ­ლა ცომს. გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი სა­ა­თი, მა­ნ­ა­მ­დე – მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ პუ­დ­ი­ნ­გი – მო­ი­ქ­ე­ც­ით ისე, რო­გ­ო­რც შე­კ­ვ­რ­ა­ზ­ეა მი­თ­ი­თ­ე­ბ­უ­ლი. რო­გ­ო­რც წე­სი, 300 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტრ ცხელ რძე­ში ნელ-ნე­ლა ერ­ე­ვა პუ­დ­ი­ნ­გ­ის ფხვნი­ლი, თან შეუჩერებლად და გუ­ლ­დ­ა­ს­მ­ით უნ­და ურ­ი­ოთ, სა­ნ­ამ შე­ს­ქ­ე­ლ­დ­ე­ბა. მე­რე კი აც­ა­დეთ, გა­ც­ი­ვ­დ­ეს.

ცო­მი გა­ყ­ა­ვ­ით ორ ნა­წ­ი­ლ­ად. გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ სწო­რ­კ­უ­თ­ხა ფო­რ­მ­ით. წა­უ­ს­ვ­ით პუ­დ­ი­ნ­გ­ის ნახევარი ერთს, ნახევარი – მე­ო­რ­ეს, გა­დ­ა­ა­ხ­ვ­ი­ეთ, რო­გ­ო­რც რუ­ლ­ე­ტი და და­ჭ­ე­რ­ით 3-4 სა­ნ­ტ­ი­მ­ე­ტ­რი საგანის ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად.

ტა­ფ­ა­ზე წი­ნ­ა­ს­წ­არ წა­უ­ს­ვ­ით ცხიმი, დააწყვეთ  პუ­დ­ი­ნ­გ­ის ნაჭრები და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 200 გრა­დ­უს ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე 15 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. ფა­ნ­ტ­ა­ს­ტ­ი­კ­უ­რ­ად ჰა­ე­რ­ო­ვ­ა­ნი და გე­მ­რ­ი­ე­ლ­ია.

скачать dle 11.3