კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2017 (162)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)
აპრილი 2017 (220)

ღო­რ­ის ხო­რ­ცი მჟა­ვე კი­ტ­რ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი ღო­რ­ის ხო­რ­ცი, 1 ცა­ლი მო­ზ­რ­დ­ი­ლი, და­მ­წ­ნ­ი­ლ­ე­ბ­უ­ლი კი­ტ­რი; 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი და­ფ­ქ­ული ნი­გ­ო­ზი; 1 კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში და 1 კო­ნა კა­მა; 2 კბი­ლი ნი­ო­რი; 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, მარილი, შავი პილპილი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით სა­უ­ლ­უ­ფე ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, თი­თ­ო­ე­უ­ლი ნა­ჭ­ე­რი ორივე მხრი­დ­ან კა­რ­გ­ად და­ბ­ე­გ­ვ­ეთ; წაუ­ს­ვ­ით მა­რ­ი­ლი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი და სანახევროდ შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან.

ცა­ლ­კე მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ სო­უ­სი: ძალი­ან წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით მწვა­ნ­ი­ლი და კი­ტ­რი, მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ თა­ს­ში, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ნ­ა­ყ­ი­ლი ნი­ო­რი, ნი­გ­ო­ზი. მა­ი­ო­ნ­ე­ზი და კარგად ამოუ­რ­ი­ეთ (სქე­ლი მა­სა უნ­და მი­ი­ღ­ოთ). ხო­რ­ცი მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ფო­რ­მ­ა­ში, ზემოდან სქლად წა­უ­ს­ვ­ით სო­უ­სი და შედგით აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 220 გრა­დ­უ­ს­ზე. 20-30 წუ­თ­ში მზად იქ­ნ­ე­ბა. უგ­ე­მ­რ­ი­ე­ლ­ე­ს­ია.

скачать dle 11.3