კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ღო­რ­ის ხო­რ­ცი ზე­თ­ი­ს­ხ­ი­ლ­ითა და ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 400 გრა­მი ღო­რ­ის ხო­რ­ცი, 2 სადილის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 1-2 სადილის კო­ვ­ზი კა­რ­ა­ქი, 0,5 ჭი­ქა ზე­თ­ი­ს­ხ­ი­ლი, 0,5 ჭი­ქა თე­თ­რი მშრა­ლი ღვი­ნო, 3 ღე­რი პი­ტ­ნა, 1 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით; ლი­მ­ო­ნ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი, კი­ტ­რი და პომ­ი­დ­ო­რი – გა­ს­ა­ფ­ო­რ­მ­ე­ბ­ლ­ად.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ღვი­ნ­ო­ში აუ­რ­ი­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, ზე­თ­ი­ს­ხ­ი­ლი და პი­ტ­ნ­ის ღე­რ­ე­ბი. ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­ე­რი და­ჩ­ხ­ვ­ლ­ი­ტ­ეთ და ჩა­დ­ეთ თა­ს­ში, და­ა­ს­ხ­ით მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­უ­ლი მა­რ­ი­ნ­ა­დი და 3 სა­ა­თ­ით შე­დ­გ­ით მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში. თუ­ჯ­ის ღრმა ტა­ფ­ა­ში ჩა­დ­ეთ ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­ე­რი მა­რ­ი­ნ­ა­დ­ის გა­რ­ე­შე, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კა­რ­ა­ქი, ზე­თი, მა­რ­ი­ნ­ა­დ­ი­დ­ან ამ­ო­ღ­ე­ბ­უ­ლი პი­ტ­ნ­ის ღე­რ­ე­ბი, მთლი­ა­ნი სტა­ფ­ი­ლო, ცო­ტა მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და და­ა­ს­ხ­ით იმ­დ­ე­ნი წყა­ლი, რომ ხო­რ­ცი შუ­ა­მ­დე და­ი­ფ­ა­რ­ოს. ქვაბს და­ა­ხ­უ­რ­ეთ თავსა­ხ­უ­რ­ი და სა­შ­უ­ა­ლო ცე­ც­ხ­ლ­ზე  და­დ­გ­ით. ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­ე­რი პერიოდულად გადააბრუნეთ. რო­ცა წვე­ნი და­შ­რ­ე­ბა და ხო­რ­ცი და­რ­ბ­ი­ლ­დ­ე­ბა, ცეცხლს აუ­წ­ი­ეთ და ყვე­ლა მხრი­დ­ან და­ბ­რ­ა­წ­ეთ. ხო­რ­ცი ოდ­ნ­ავ შე­ა­გ­რ­ი­ლ­ეთ, თხლად და­ჭ­ე­რ­ით და ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­სა და ზე­თ­ი­ს­ხ­ი­ლ­თ­ან ერ­თ­ად მი­ი­ტ­ა­ნ­ეთ სუ­ფ­რ­ა­ზე.

скачать dle 11.3