კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

ია­პ­ო­ნ­უ­რი კა­რი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 1,2 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის ან ღო­რ­ის ხო­რ­ცი, 1 დი­დი თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 2 ცა­ლი პა­ტ­ა­რა კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 4 ჩაის ჭი­ქა ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 6 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 8 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი პურის ფქვი­ლი, 2,5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კა­რ­ის ფხვნი­ლი, მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: სტა­ფ­ი­ლო მრგვალ, მსხვილ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, ხა­ხ­ვი – წვრი­ლ­ად, კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი და ხო­რ­ცი კი კუ­ბ­იკე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. ხო­რ­ცი, ხა­ხ­ვი და ნი­ო­რი  მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ქვა­ბ­ში 2 სადილის კოვზ ზე­თ­თ­ან ერ­თ­ად და მო­შ­უ­შ­ეთ. და­ა­ს­ხ­ით ბუ­ლ­ი­ო­ნი (ნახევარი ჩაის ჭიქა მოიტოვეთ) და ხა­რ­შ­ეთ 1 სა­ა­თი, სა­ნ­ამ და­რ­ბ­ი­ლ­დ­ე­ბა. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი და გა­ნ­ა­გ­რ­ძ­ეთ ხარშვა. პა­რ­ა­ლ­ე­ლ­უ­რ­ად, ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ და­რ­ჩ­ე­ნ­ი­ლი ზე­თი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ფქვი­ლი და შ­უ­შ­ეთ, სანამ ოქროსფერს მიიღებს. შე­უ­რ­ი­ეთ კა­რ­ის ფხვნილი, 0,5 ჭი­ქა ბუ­ლ­ი­ო­ნი და უ­რ­ი­ეთ ერ­თ­გ­ვ­ა­რ­ო­ვ­ანი მა­ს­ის მი­ღ­ე­ბამდე. შეუ­რ­ი­ეთ ხო­რ­ც­ი და ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი, შე­ა­ნ­ე­ლ­ეთ მა­რ­ი­ლ­ით. ხა­რ­შ­ეთ 30 წუ­თი და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე, სა­ნ­ამ წვე­ნი შე­ს­ქ­ე­ლ­დ­ე­ბა. გა­რ­ნ­ი­რ­ად მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ ბრი­ნ­ჯი.

скачать dle 11.3