კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ქა­თ­ა­მი ნუ­შ­ითა და მა­რ­წ­ყ­ვ­ის სო­უ­ს­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი:  ქა­თ­მ­ის 4 ნაჭერი ფი­ლე, 1/2 ჭი­ქა ნუ­ში, 1 კვე­რ­ც­ხ­ის ცი­ლა, 1 ჭი­ქა გა­რ­ე­ც­ხ­ი­ლი მა­რ­წ­ყ­ვი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ძმა­რი „ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კო”, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სი­მ­ი­ნ­დ­ის სა­ხ­ა­მ­ე­ბ­ე­ლი, 4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 1  სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ახ­ა­ლი რო­ზ­მ­ა­რ­ი­ნი, მა­რ­ი­ლი – გემ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: გა­ა­ხ­უ­რ­ეთ ღუ­მ­ე­ლი 350 გრა­დ­უ­ს­ა­მ­დე. და­ფ­ქ­ვ­ით ნუ­ში. ქა­თ­მ­ის ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით პა­ტ­ა­რა ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და ამ­ო­ა­ვ­ლ­ეთ ჯერ კვე­რ­ც­ხ­ის ცი­ლ­ა­ში, შე­მ­დ­ეგ კი ნუ­შ­ის ფა­ნ­ტ­ე­ლ­ში. და­ა­ლ­ა­გ­ეთ სა­ც­ხ­ობ ფო­რ­მ­ა­ზე, და­ა­ხ­უ­რ­ეთ თა­ვ­ზე და ა­ც­ხ­ვ­ეთ 30-35 წუ­თის განმავლობაში, სა­ნ­ამ  და­რ­ბ­ი­ლ­დ­ე­ბა და შე­ყ­ა­ვ­ი­ს­ფ­რ­დ­ე­ბა. 

მა­რ­წ­ყ­ვ­ის სო­უ­ს­ი­: ერთმანეთს შე­უ­რ­ი­ეთ მა­რ­წ­ყ­ვი, შა­ქ­ა­რი, „ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კო” და და­ა­ბ­ლ­ე­ნ­დ­ე­რ­ეთ. ჩა­ა­ს­ხ­ით მი­ღ­ე­ბ­უ­ლი მა­სა პა­ტ­ა­რა ქვა­ბ­ში და და­ა­მ­ა­ტ­ეთ ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, სი­მ­ი­ნ­დ­ის სა­ხ­ა­მ­ე­ბ­ე­ლი და რო­ზ­მ­ა­რ­ი­ნ­ის ნა­წ­ი­ლი. მი­ი­ყ­ვ­ა­ნ­ეთ ად­უ­ღ­ე­ბ­ა­მ­დე და და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე ად­უ­ღ­ეთ 5 წუ­თ­ი. ქა­თ­მის უკვე მზა ნაჭრებს ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ს­ხ­ით სო­უ­სი და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ რო­ზ­მ­ა­რ­ი­ნი.

скачать dle 11.3