კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2019 (144)
ივლისი 2019 (209)
ივნისი 2019 (208)
მაისი 2019 (254)
აპრილი 2019 (201)
მარტი 2019 (208)

ალ­უ­ბ­ლ­ისა და ხა­ჭ­ოს სო­უ­სი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 200 გრა­მი უც­ხ­ი­მო ხა­ჭო, 0,5 ჩაის ჭი­ქა რძე, 1 შე­კ­ვ­რა ვა­ნ­ი­ლი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­რ­ის პუ­დ­რი, 4 ცა­ლი ფხვი­ე­რი ნა­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი, 250 გრა­მი კუ­რ­კ­ა­გ­ა­მ­ო­ც­ლ­ი­ლი ალ­უ­ბ­ა­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: შა­ქ­რ­ის პუ­დ­რი, ვა­ნ­ი­ლი, ხა­ჭო და რძე მოათავსეთ მომინანქრებულ ჭურჭელში და კარგად აუ­რ­ი­ეთ, რომ კრე­მ­ი­ს­ე­ბ­ური მა­ს­ა მი­ი­ღ­ოთ. ფხვი­ე­რი ნა­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი და­ა­მ­ტ­ვ­რ­ი­ეთ. ალ­უ­ბ­ა­ლი, კრე­მი და ფხვი­ე­რი ნა­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი ფე­ნა-ფე­ნა მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ სა­ს­უ­რ­ვ­ელ ფო­რ­მ­ე­ბ­ში და გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ. მი­ი­რ­თ­ვ­ით, რო­ცა ფხვი­ე­რი ნა­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი და­რ­ბ­ი­ლ­დ­ე­ბა.

скачать dle 11.3