კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
დეკემბერი 2019 (1)
ნოემბერი 2019 (207)
ოქტომბერი 2019 (245)
სექტემბერი 2019 (197)
აგვისტო 2019 (236)
ივლისი 2019 (209)

მწვა­დი გი­ო­რ­გი სუ­ხ­ი­ტ­ა­შ­ვ­ი­ლ­ი­ს­გ­ან

ღო­რ­ის ხო­რ­ცი და­ვ­ჭ­რ­ათ დიდ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, მო­ვ­ა­თ­ა­ვ­ს­ოთ ბრო­წ­ე­უ­ლ­ის წვე­ნ­ში, მო­ვ­ა­ყ­ა­რ­ოთ პი­ლ­პ­ი­ლი, წი­თ­ე­ლი წი­წ­ა­კა, სვა­ნ­უ­რი მა­რ­ი­ლი, სხვა­დ­ა­ს­ხ­ვა სუ­ნ­ე­ლ­ი, და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი. გა­ვ­ა­ჩ­ე­რ­ოთ 3-4 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში და ჩა­ბ­ა­ს­ტ­უ­რ­მ­ე­ბ­უ­ლი ხო­რ­ცი შე­ვ­წ­ვ­ათ შა­მ­ფ­უ­რ­ზე ნელ ნა­კ­ვ­ე­რ­ჩ­ხ­ა­ლ­ზე, რა­თა მწვა­დი კა­რ­გ­ად შე­ი­წ­ვ­ას ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან და ცვრი­ა­ნი და გე­მ­რ­ი­ე­ლი გა­მ­ო­ვ­ი­დ­ეს.

ასე შე­მ­წ­ვ­არ მწვადს ძა­ლ­ი­ან უხ­დ­ე­ბა ახ­ა­ლი თო­ნ­ის პუ­რი, გუ­დ­ის ყვე­ლი, კი­ტ­რ­ისა და პო­მ­ი­დ­ვ­რ­ის სა­ლ­ა­თა, რე­ჰ­ა­ნ­ით... და, რა თქმა უნ­და, წი­თ­ე­ლი ღვი­ნო და ბუ­ნ­ე­ბა.

скачать dle 11.3