კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
დეკემბერი 2019 (1)
ნოემბერი 2019 (207)
ოქტომბერი 2019 (245)
სექტემბერი 2019 (197)
აგვისტო 2019 (236)
ივლისი 2019 (209)

ფლა­ვი ქა­თ­მ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 3 ნაჭერი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე, 1 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი სტა­ფ­ი­ლო, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი (დი­დი ზო­მ­ის), 1 ჭი­ქა ზე­თი, 0,5 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი ბრი­ნ­ჯი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მშრა­ლი ქი­ნ­ძი, 5 კბი­ლი ნი­ო­რი, მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფი­ლე და­ჭ­ე­რ­ით 3-4 სა­ნ­ტ­ი­მ­ე­ტ­რი ზო­მ­ის კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით მო­ზ­რ­დ­ილ კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. სტა­ფ­ი­ლო გა­ხ­ე­ხ­ეთ მსხვი­ლ­კ­ბ­ი­ლა სა­ხ­ე­ხ­ზე. ნი­ო­რი გა­ა­რ­ჩ­ი­ეთ. უწ­ვ­ა­ვ­ძ­ი­რ­ი­ან ქვა­ბ­ში გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ზე­თი და მა­ს­ში ხა­ხ­ვი ზუ­ს­ტ­ად ერ­თი წუ­თი შ­უ­შ­ეთ. ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ ქა­თ­ა­მი. რო­ცა ხო­რ­ცი მო­ი­შ­უ­შ­ე­ბა და გა­თ­ე­თ­რ­დ­ე­ბა, ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ ნი­ო­რი, მა­რ­ი­ლი, ქი­ნ­ძი. მა­შ­ი­ნ­ვე ჩა­ყ­ა­რ­ეთ სტა­ფ­ი­ლო და აუ­რ­ი­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ გა­რ­ე­ც­ხ­ი­ლი ბრი­ნ­ჯი. და­ა­ს­ხ­ით იმ­დ­ე­ნი წყა­ლი, რომ ბრი­ნ­ჯი ერ­თი თი­თ­ის სი­ს­ქ­ე­ზე და­ი­ფ­ა­რ­ოს. სა­შ­უ­ა­ლო ცე­ც­ხ­ლ­ზე ხა­რ­შ­ეთ, და­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­ულ მდგო­მ­ა­რ­ე­ო­ბ­ა­ში. 20 წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ ახ­ა­დ­ეთ თავი და ნა­ხ­ეთ. აკ­უ­რ­ა­ტ­უ­ლ­ად ამ­ო­უ­რ­ი­ეთ და 3-4 წუ­თ­ში გა­მ­ო­რ­თ­ეთ. და­ა­ფ­ა­რ­ეთ თა­ვ­ს­ა­ხ­უ­რი და 20 წუ­თი გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ. უგ­ე­მ­რ­ი­ე­ლ­ე­ს­ია.

скачать dle 11.3