კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ხორცის ღვეზელი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი ქა­თ­მ­ის მკე­რ­დი (ფი­ლე), 1 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი და­ფ­ხ­ვ­ნ­ი­ლი ყვე­ლი, 100 გრა­მი რბი­ლი ყვე­ლი (კა­რ­გ­ია ჰო­ლ­ა­ნ­დ­ი­უ­რი), სო­უ­სი – თქვე­ნი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, 1 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 1 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, მა­რ­ი­ლი, სუ­რ­ნ­ე­ლ­ო­ვ­ა­ნი წი­წ­ა­კა, უც­ხო სუ­ნ­ე­ლი, ცო­ტა ქა­მა სო­კო.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ქა­თ­მ­ის ფი­ლე ჯერ და­ჭ­ე­რ­ით, მე­რე და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ ბლე­ნ­დ­ე­რ­ში. უყ­ა­ვ­ით კვე­რ­ც­ხი, მა­რ­ი­ლი, წი­წ­ა­კა, უც­ხო სუ­ნ­ე­ლი. სვე­ლი ხე­ლ­ე­ბ­ით თა­ნ­ა­ბ­არ ფე­ნ­ად გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ ეს ფა­რ­ში გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ქა­ღ­ა­ლ­დ­ზე. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ეს „ცო­მი“ 180 გრა­დ­უ­ს­ზე გა­ც­ხ­ე­ლ­ე­ბ­ულ ღუ­მ­ე­ლ­ში 18-20 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ, წა­უ­ს­ვ­ით სო­უ­სი (შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, გა­მ­ო­ი­ყ­ე­ნ­ოთ ტო­მ­ატ-პა­ს­ტ­ი­სა და მა­ი­ო­ნ­ე­ზ­ის ნა­ზ­ა­ვი), მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ფ­ხ­ვ­ნ­ი­ლი და და­ჭ­რ­ი­ლი ყვე­ლი, და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ რგო­ლ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი და ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, ფი­რ­ფ­ი­ტ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი სო­კო და 15 წუ­თ­ით ის­ევ მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში. მი­ი­რ­თ­ვ­ით თბი­ლი. მო­გ­ე­წ­ო­ნ­ე­ბ­ათ.

скачать dle 11.3