კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

სამარხვო სალათა

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 5 ცა­ლი ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი, 2 ცა­ლი სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის პო­მ­ი­დ­ო­რი, 1 კბი­ლი ნი­ო­რი, 75 გრა­მი ნი­გ­ო­ზი, ზე­თი, სა­მ­ა­რ­ხ­ვო მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, მწვა­ნ­ი­ლი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი და­ჭ­ე­რ­ით მომცრო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ, კა­რ­გ­ად და­ბ­რ­ა­წ­ეთ ცხელ ზე­თ­ში (მზე­ს­უ­მ­ზ­ი­რ­ის აჯ­ო­ბ­ე­ბს). კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით პო­მ­ი­დ­ო­რი. ნი­გ­ო­ზი და­ა­ბ­ლ­ე­ნ­დ­ე­რ­ეთ. ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ საწურზე, რომ ზე­დ­მ­ე­ტი ცხი­მ­ი­ს­გ­ან და­ი­წ­უ­რ­ოს. პო­მ­ი­დ­ო­რს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ნი­ო­რი და ნი­გ­ო­ზი. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი. აუ­რ­ი­ეთ. უყ­ა­ვ­ით პი­ლ­პ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი და მა­ი­ო­ნ­ე­ზი. ძა­ლ­ი­ან მო­გ­ე­წ­ო­ნ­ე­ბ­ათ.

скачать dle 11.3