კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
მარტი 2019 (105)
თებერვალი 2019 (255)
იანვარი 2019 (209)
დეკემბერი 2018 (213)
ნოემბერი 2018 (226)
ოქტომბერი 2018 (252)

სა­ლ­ა­თა თე­ვ­ზ­ითა და პო­მ­ი­დ­ვ­რ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1-2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, ბე­ვ­რი მწვა­ნ­ი­ლი: ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, კა­მა, ქო­ნ­დ­ა­რი, მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, 8-9 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი „ჩე­რი“ (პა­ტ­ა­რა, მრგვა­ლი პო­მ­ი­დ­ვ­რ­ე­ბი), 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი,  3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი, 200 გრა­მი თე­ვ­ზ­ის ფი­ლე, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 კო­ნა მწვა­ნე სა­ლ­ა­თა, კი­ტ­რი, ცო­ტა ბო­ლ­ო­კი, მარილი, პილპილი – გემოვნებით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ნი­ო­რი წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. ტა­ფ­ა­ზე, ზე­თ­ში ოდ­ნ­ავ მო­შ­უ­შ­ეთ ნი­ო­რი და პო­მ­ი­დ­ო­რი.

მწვა­ნ­ი­ლი და­ჭ­ე­რ­ით ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ პო­მ­ი­დ­ო­რს. უყ­ა­ვ­ით ცო­ტა მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. მო­ა­ს­ხ­ით ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი. აუ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად. გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ ოთ­ა­ხ­ის ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე რა­მ­დ­ე­ნ­ი­მე სა­ა­თ­ით. ცა­ლ­კე ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ში შე­უ­რ­ი­ეთ მდო­გ­ვი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, სო­ი­ის სო­უ­სი, ზე­თი. წა­უ­ს­ვ­ით თევზს ყვე­ლა მხრი­დ­ან კა­რ­გ­ად. გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 30 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში და შემდეგ ცხელ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 200 გრა­დ­უ­ს­ზე გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ, 10-15 წუ­თი სა­კ­მ­ა­რ­ი­ს­ია. კი­ტ­რი და ბო­ლ­ო­კი და­ჭ­ე­რ­ით და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ პო­მ­ი­დ­ო­რს, აუ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად. ამ­ა­ს­ო­ბ­ა­ში სა­ლ­ა­თა გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ, შე­ა­შ­რ­ეთ და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ფე­ნ­ე­ბ­ად ღრმა, ლა­მ­აზ თე­ფ­შ­ზე. ჯერ გაანაწილეთ მა­ს­ზე ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი, მე­რე თე­ვ­ზ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი.

скачать dle 11.3