კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ხო­რ­ც­ის სა­ლ­ა­თა სა­ტ­ა­ც­უ­რ­ითა და მა­ნ­გ­ო­თი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 400 გრა­მი მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი სა­ტ­ა­ც­უ­რი, 200 გრა­მი მა­ნ­გო, 5 ცა­ლი სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ო­ლი, 150 გრა­მი მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი ლო­რი, 150 გრა­მი მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი ქა­თ­მ­ის ხო­რ­ცი, 2 ცა­ლი მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი კვე­რ­ც­ხი, 1 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ცხა­რე მდო­გ­ვი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ძმარი „ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კო”, 5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ქო­ნ­დ­ა­რი, მწი­კ­ვი შა­ქ­ა­რი, მა­რ­ი­ლი და და­ფ­ქ­უ­ლი წი­წ­ა­კა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: სა­ს­ა­ლ­ა­თ­ე­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი და სა­ტ­ა­ც­უ­რი. ლო­რი და ქა­თ­მ­ის ხო­რ­ცი სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის ნაჭრებად და­ჭ­ე­რ­ით,  მა­ნ­გო – მსხვი­ლ­ად, კვე­რ­ც­ხი კი ოთ­ხ­ად გა­ჭ­ე­რ­ით. ნი­ო­რი და­ნ­ა­ყ­ეთ, შეუ­რ­ი­ეთ მდო­გ­ვ­სა და „ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კ­ოს”, დაუმატეთ 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წყა­ლი, ზე­თი და ბლე­ნ­დ­ე­რ­ით ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ. შეაზავეთ წი­წ­ა­კით, მა­რ­ი­ლით, ქო­ნ­დ­რითა და შა­ქ­რით. სა­ლ­ა­თ­ის ყვე­ლა ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტი მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ სა­ს­ა­ლ­ა­თ­ე­ში და მო­ა­ს­ხ­ით სო­უ­სი.

скачать dle 11.3