კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა ლო­ბ­ი­ოს გუ­ლ­ს­ა­რ­თ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 3 ძირი მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 400 გრა­მი და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი ლო­ბ­იო, 150 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 2 ცა­ლი დი­დი და 5 ცა­ლი საშუალო ზო­მ­ის ბულგარული წი­წ­ა­კა, 0,5 კო­ნა პი­ტ­ნა, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სე­ზ­ა­მ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი, მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი:  მწვა­ნე ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით. თე­თ­რი ნა­წ­ი­ლი 1 სა­დ­ი­ლ­ის კოვზ ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თ­ში მო­შ­უ­შ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ გა­დ­ა­წ­უ­რ­უ­ლი ლო­ბ­იო, და­ა­ს­ხ­ით ბუ­ლ­ი­ო­ნი და 5 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში ხა­რ­შ­ეთ. პა­ტ­ა­რა წი­წ­ა­კ­ას ამ­ო­ა­ც­ა­ლ­ეთ თე­ს­ლი და წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით, პი­ტ­ნა კი და­კ­ე­პ­ეთ. ლო­ბ­ი­ოს მა­სა ბლე­ნ­დ­ე­რ­ით ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პილპილი. შე­უ­რ­ი­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი წი­წ­ა­კა და პი­ტ­ნა.  ბულგარული წი­წ­ა­კ­ე­ბი შუ­ა­ზე გა­ჭ­ე­რ­ით, ამ­ო­ა­ც­ა­ლ­ეთ თე­ს­ლი და ლო­ბ­ი­ოს გუ­ლ­ს­ა­რ­თ­ით ამ­ო­ა­ვ­ს­ეთ. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ სე­ზ­ა­მ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი და მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, მო­ა­ს­ხ­ით ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი.

скачать dle 11.3