კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2019 (143)
ივლისი 2019 (209)
ივნისი 2019 (208)
მაისი 2019 (254)
აპრილი 2019 (201)
მარტი 2019 (208)

„კვე­რ­ც­ხი ფა­ბ­ე­რ­ჟე“

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 10 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხ­ის ნა­ჭ­უ­ჭი, 20 გრა­მი ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნი, 2 ჭი­ქა  ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 200 გრა­მი ლო­რი,  0,5 ქი­ლა და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი სი­მ­ი­ნ­დ­ის მა­რ­ც­ვ­ა­ლი ან მწვა­ნე ბა­რ­და, 2 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა (წი­თ­ე­ლი და  მწვა­ნე), ცო­ტა ოხ­რ­ა­ხ­უ­შ­ისა და კა­მ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი, სა­ლ­ა­თ­ის მწვა­ნე ფუ­რ­ც­ლ­ე­ბი – გა­ს­ა­ფ­ო­რ­მ­ე­ბ­ლ­ად, მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი. ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნი ჩა­ა­ლ­ბ­ეთ გა­ც­ი­ე­ბ­ულ ბუ­ლ­ი­ო­ნ­ში და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 1-2 სა­ა­თი, გა­ღ­ვ­ი­ვ­ე­ბ­ა­მ­დე, შემდეგ კი და­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ზე, სა­ნ­ამ ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნი მთლი­ა­ნ­ად გა­დ­ნ­ე­ბა, მა­გ­რ­ამ, არ უნ­და ად­უ­ღ­დ­ეს. კვე­რ­ც­ხი გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ, გა­ა­მ­შ­რ­ა­ლ­ეთ, ძი­რი გა­უ­ხ­ვ­რ­ი­ტ­ეთ და­ნ­ის წვე­რ­ით, და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით 2 სა­ნ­ტ­ი­მ­ე­ტ­რ­ა­მ­დე. ში­გ­თ­ა­ვ­სი გა­მ­ო­ა­დ­ი­ნ­ეთ. ცა­რ­ი­ე­ლი კვე­რ­ც­ხ­ის ნა­ჭ­უ­ჭ­ე­ბი გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ სო­დ­ი­ან ხსნა­რ­ში და გა­ა­ვ­ლ­ეთ გა­მ­დ­ი­ნ­ა­რე წყა­ლ­ში (კვე­რ­ც­ხ­ის ნა­ჭ­უ­ჭ­თ­ან უფ­რო მო­ხ­ე­რ­ხ­ე­ბ­უ­ლ­ად რომ იმ­უ­შ­ა­ოთ, ჩა­დ­ეთ სპე­ც­ი­ა­ლ­ურ კვე­რ­ც­ხ­ის ფო­რ­მ­ა­ში). ლო­რი და­ჭ­ე­რ­ით ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, მწვა­ნე ბა­რ­და ან სი­მ­ი­ნ­დ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი და­წ­უ­რ­ეთ. ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­იკე­ბ­ად. კვე­რ­ც­ხ­ის ნა­ჭ­უ­ჭ­ის ფსკე­რ­ზე ჩააფინეთ ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი და კა­მ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი, ზე­მ­ო­დ­ან კი რი­გ­რ­ი­გ­ო­ბ­ით მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ: ლო­რი, სი­მ­ი­ნ­დ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი, წი­წ­ა­კა, ოხ­რ­ა­ხ­უ­შ­ის  ფო­თ­ლ­ე­ბი და ამ­გ­ვ­ა­რ­ად ამ­ო­ა­ვ­ს­ეთ კვე­რ­ც­ხ­ის ნა­ჭ­უ­ჭ­ის თა­ვ­ი­ს­უ­ფ­ა­ლი სი­ვ­რ­ცე, ბოლოს ჩა­ა­ს­ხ­ით ჟელატინიანი ბუ­ლ­ი­ო­ნი. კვე­რ­ც­ხ­ე­ბი და­დ­გ­ით გრილ ად­გ­ი­ლ­ას და აც­ა­დეთ შე­ს­ქ­ე­ლ­ე­ბა. სუ­ფ­რ­ა­ზე მი­ტ­ა­ნ­ა­მ­დე კვე­რ­ც­ხ­ის ში­გ­თ­ა­ვ­სს მოაშორეთ ნა­ჭ­უ­ჭი და გა­დ­მ­ო­ი­ღ­ეთ თე­ფ­შ­ზე და­ლ­ა­გ­ე­ბ­ულ სა­ლ­ა­თ­ის ფუ­რ­ც­ლ­ებზე. 

скачать dle 11.3