კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2019 (103)
აგვისტო 2019 (236)
ივლისი 2019 (209)
ივნისი 2019 (208)
მაისი 2019 (254)
აპრილი 2019 (201)

ხო­რ­ცი ლო­ბ­ი­ო­თი და ბრო­კ­ო­ლ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 1 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი ხბოს ხო­რ­ცი, 1 ქი­ლა და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი თე­თ­რი ლო­ბ­იო, 1 ქი­ლა და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი წი­თ­ე­ლი ლო­ბ­იო, 400 გრა­მი ბრო­კ­ო­ლი, 3 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კა­რ­ა­ქი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წყა­ლი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, 1/2 ჩა­ის კო­ვ­ზი და­ფ­ქ­ული ჯა­ნ­ჯ­ა­ფ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით პა­ტ­ა­რა ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, და­ა­ს­ხ­ით ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, სო­ი­ის სო­უ­სი და 1 სა­ა­თი გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში. შე­მ­დ­ეგ და­ყ­ა­რ­ეთ ტა­ფ­ა­ზე, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ზე­თი, კა­რ­ა­ქი და წყა­ლი, შე­ა­ნ­ე­ლ­ეთ მარლ-პი­ლ­პ­ი­ლ­ით, ჯა­ნ­ჯ­ა­ფ­ი­ლ­ით და სა­შ­უ­ა­ლო ცე­ც­ხ­ლ­ზე შე­წ­ვ­ით თა­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­უ­ლი. რო­დ­ე­ს­აც წყა­ლი ამ­ო­შ­რ­ე­ბა და მხო­ლ­ოდ ცხი­მი და­რ­ჩ­ე­ბა, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ალ­ყა-ალ­ყა და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი და გა­ნა­გ­რ­ძ­ე­თ შუ­შ­ვა მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ა­მ­დე. მა­რ­ი­ლ­წ­ყ­ა­ლ­ში მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ და­ნ­ა­წ­ე­ვ­რ­ე­ბ­უ­ლი ბრო­კ­ო­ლი და ლო­ბ­ი­ო­ს­თ­ან ერ­თ­ად და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ხორცს, მო­უ­რ­ი­ეთ რა­მ­დ­ე­ნ­ჯ­ე­რ­მე და ცხე­ლი მი­ი­ტ­ა­ნ­ეთ სუ­ფ­რ­ა­ს­თ­ან.

скачать dle 11.3