კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
მაისი 2018 (155)
აპრილი 2018 (194)
მარტი 2018 (256)
თებერვალი 2018 (208)
იანვარი 2018 (215)
დეკემბერი 2017 (243)

ქა­თ­ა­მი ღვი­ნ­ო­ში

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 250 გრა­მი ქა­მა სო­კო, 1 ცა­ლი ქა­თ­ა­მი, 250 გრა­მი წი­თ­ე­ლი ხა­ხ­ვი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი ბე­გ­ქ­ო­ნ­დ­ა­რა, 75 გრა­მი გა­მ­ო­ყ­ვ­ა­ნ­ი­ლი ღო­რ­ის ქო­ნი (სა­ლა), 250 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი წი­თ­ე­ლი ღვი­ნო, 1 კბი­ლი ნი­ო­რი, 300 გრა­მი ერ­ბო, 1 და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, 130 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კო­ნ­ი­ა­კი, 1 კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, ცო­ტა სა­ხ­ა­მ­ე­ბ­ე­ლი, მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ქა­თ­ა­მი დაჭერით 8 ნა­წ­ი­ლ­ად, ხა­ხ­ვი და სო­კო – მსხვი­ლ­ად, სა­ლა კი – წვრილ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად. ქა­თ­მ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბს შე­ა­ზ­ი­ლ­ეთ მა­რ­ი­ლი, წი­წ­ა­კა და ერ­ბო, ჩა­დ­ეთ ტა­ფ­ა­ში, და­ა­ს­ხ­ით ღვი­ნო და ბუ­ლ­ი­ო­ნი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ნი­ო­რი, ბე­გ­ქ­ო­ნ­დ­ა­რა, და­ფ­ნ­ი­ს­ ფ­ო­თ­ო­ლი, და­ა­ხ­უ­რ­ეთ სა­ხ­უ­რ­ა­ვი და შუ­შ­ეთ და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე. 30 წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ ხორცს და­უმატეთ ხა­ხ­ვი და სო­კო და შუ­შ­ეთ 20 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში, სა­ნ­ამ წვე­ნი ნა­ხ­ე­ვ­რ­ად და­შ­რ­ე­ბა. ბო­ლ­ოს და­ა­ს­ხ­ით კო­ნ­ი­ა­კი, მოა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, წი­წ­ა­კა და, სუ­რ­ვ­ი­ლ­ი­ს­ა­მ­ე­ბრ, ცო­ტა სა­ხ­ა­მ­ე­ბ­ლ­ით შე­ა­ს­ქ­ე­ლ­ეთ. ად­უ­ღ­ე­ბ­ი­ს­თ­ა­ნ­ა­ვე გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ი­დ­ან და ცხელს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ჭრ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში.

скачать dle 11.3