კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2018 (160)
აგვისტო 2018 (267)
ივლისი 2018 (223)
ივნისი 2018 (244)
მაისი 2018 (211)
აპრილი 2018 (194)

ხო­რ­ცი კი­ტ­რ­ითა და ძმრით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 800 გრა­მი კი­ტ­რი, 1/3 ჩა­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი, 500 გრა­მი ღო­რ­ის ან ხბოს ხო­რ­ცი, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 3 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ჩი­ლ­ის სო­უ­სი, 1/2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი და­ფ­ქ­უ­ლი ქი­ნ­ძ­ის თე­ს­ლი, 1/2 ჩა­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ღვი­ნ­ის ძმა­რი, ზე­თი – შე­ს­ა­წ­ვ­ა­ვ­ად.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: გათლილი კი­ტ­რი და­ჭ­ე­რ­ით მო­გ­რ­ძო ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და 30 წუ­თ­ით მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ თა­ს­ში, შემდეგ გა­წ­უ­რ­ეთ და მოასხით ერ­თი კბი­ლი დანაყილი ნი­ვრის, ქი­ნ­ძ­ის, შა­ქ­რისა და ჩი­ლ­ის სო­უ­სის ნარევი. ხა­ხ­ვი და წი­წ­ა­კა და­ჭ­ე­რით მრგვალ, თხელ ალყებად, ხო­რ­ცი კი – მო­გ­რ­ძო ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად. ღრმა ტა­ფ­ა­ში ზე­თ­ში შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ხო­რ­ცი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ხა­ხ­ვი და შ­უ­შ­ეთ ხა­ხ­ვ­ის და­რ­ბ­ი­ლ­ე­ბ­ა­მ­დე. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ სო­ი­ის სო­უ­სი, და­ნაყი­ლი 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა და მოა­ს­ხ­ით კი­ტ­რ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბს. და­უმ­ა­ტ­ეთ ძმა­რი, ცო­ტა ხანს თა­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­უ­ლი გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ და შე­გ­რ­ი­ლ­ე­ბ­უ­ლი მი­ი­ტ­ა­ნ­ეთ სუ­ფ­რ­ა­ს­თ­ან.

скачать dle 11.3