კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
თებერვალი 2018 (159)
იანვარი 2018 (215)
დეკემბერი 2017 (243)
ნოემბერი 2017 (212)
ოქტომბერი 2017 (231)
სექტემბერი 2017 (261)

ღო­რ­ის ხო­რ­ცი „ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კ­ო­თი”

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: ღო­რ­ის ხო­რ­ც­ის ფი­ლეს 1 საშუალო ზომის ნა­ჭ­ე­რი, 0,5 ჭი­ქა მუ­ქი „ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კო”, 2 მწი­კ­ვი მა­რ­ი­ლი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი, ცოტა შაქარი, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი წყა­ლი, 300 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 50-100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ნა­ღ­ე­ბი,  1 ცა­ლი რო­ზ­მ­ა­რ­ი­ნი, მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, ზე­თი – მო­ს­ა­შ­უ­შ­ად.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხო­რ­ცი ზე­მ­ო­დ­ან და­ს­ე­რ­ეთ და გა­ც­ხ­ე­ლ­ე­ბ­ულ ზე­თ­ში ბ­რ­ა­წ­ეთ და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით ხუ­თი წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში და შემდეგ შე­ი­ნ­ა­ხ­ეთ თბი­ლ­ად. მდო­გ­ვ­ში აუ­რ­ი­ეთ შა­ქ­ა­რი და შ­უ­შ­ეთ 1 წუ­თ­ი, და­ა­ს­ხ­ით „ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კ­ო­ში” არ­ე­უ­ლი წყა­ლი და და­უ­წ­ი­ეთ ცეცხლს. და­ა­ს­ხ­ით ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ რო­ზ­მ­ა­რ­ი­ნ­ის ტო­ტი და ნა­ხ­ე­ვ­რ­ა­მ­დე და­ა­დ­უ­ღ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ნა­ღ­ე­ბი, მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა და წა­მ­ო­ა­დ­უ­ღ­ეთ. ამ სო­უ­ს­ში ჩა­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი და მი­ი­ყ­ვ­ა­ნ­ეთ ად­უ­ღ­ე­ბ­ა­მ­დე. გა­რ­ნ­ი­რ­ად შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ოთ მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი ან გო­გ­რა.

скачать dle 11.3