კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ხო­რ­ც­ის ბუ­რ­თ­უ­ლა სა­ტ­ე­ნ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 800 გრა­მი ღო­რ­ის ხო­რ­ც­ის ფი­ლე, 150 გრა­მი  ხის სოკო, 3 ცა­ლი მ­ჟ­ა­ვ­ე­ კი­ტ­რი, 1 ცა­ლი სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის ხა­ხ­ვი, 3-4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი არ­ა­ჟ­ა­ნი (მა­ი­ო­ნ­ე­ზ­იც შე­ი­ძ­ლ­ე­ბა), 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ძმა­რი, 1 ჭი­ქა წყა­ლი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, მა­რ­ი­ლი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით რგო­ლ­ე­ბ­ად, და­ა­ს­ხ­ით ძმა­რი და წყა­ლი. ღო­რ­ის ხო­რ­ც­ის ფი­ლე გა­ჭ­ე­რ­ით ბრტყლად, კა­რ­გ­ად და­ბ­ე­გ­ვ­ეთ ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან და წა­უ­ს­ვ­ით მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. ნი­ო­რი დანაყეთ, შე­უ­რ­ი­ეთ მდო­გ­ვში და წა­უ­ს­ვ­ით ხორცს ერ­თი მხრი­დ­ან. სოკო მო­ა­თავსეთ ცხე­ლ, ზე­თ­ი­ან ტა­ფ­ა­ზე. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი მჟა­ვე კი­ტ­რი და ­შ­უ­შ­ეთ რა­მ­დ­ე­ნ­ი­მე წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. შემდეგ უყ­ა­ვ­ით არ­ა­ჟ­ა­ნი, ამ­ო­უ­რ­ი­ეთ და გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ი­დ­ან. ეს გა­ხ­ლ­ა­ვთ სა­ტ­ე­ნი ხო­რ­ც­ის ბუ­რ­თ­უ­ლ­ი­ს­თ­ვ­ის. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ეს ფარში დაბეგვილი ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ის ნა­ხ­ე­ვ­არზე და გა­დ­მ­ო­ა­ფ­ა­რ­ეთ მე­ო­რე ნახევარი. ფო­ლ­გ­ის ნა­ჭ­ე­რ­ზე მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­რ­ი­ნ­ა­დ­ი­დ­ან ამ­ო­ღ­ე­ბ­უ­ლი ხა­ხ­ვი, და­ა­დ­ეთ სა­ტ­ე­ნ­ი­ა­ნი ხო­რ­ცი და ზე­მ­ო­დ­ა­ნ­აც ხა­ხ­ვი მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ. და­ნ­ა­მ­ეთ ზე­თ­ით და შე­ფ­უ­თ­ეთ ფო­ლ­გ­ა­ში. გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ტა­ფ­ა­ზე, და­ა­ს­ხ­ით ცო­ტა წყა­ლი, მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ გა­ც­ხ­ე­ლ­ე­ბ­ულ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში და ა­ც­ხ­ვ­ეთ 40 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. მი­ი­რ­თ­ვ­ით ნე­ბ­ი­ს­მ­ი­ერ გა­რ­ნ­ი­რ­თ­ან ერ­თ­ად.

скачать dle 11.3