კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2018 (124)
ოქტომბერი 2018 (252)
სექტემბერი 2018 (209)
აგვისტო 2018 (267)
ივლისი 2018 (223)
ივნისი 2018 (244)

ცხვრის ხო­რ­ცი რძე­ში

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 1,5 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი ცხვრის ხო­რ­ცი, 6 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 1 ცა­ლი ცხა­რე წი­თ­ე­ლი წი­წ­ა­კა, 10 თა­ვი პა­ტ­ა­რა ზო­მ­ის ხა­ხ­ვი, 8 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 ლი­ტ­რი რძე, 6 ცა­ლი და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, ცოტა და­რ­ი­ჩ­ი­ნი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბს წა­უ­ს­ვ­ით მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ზე­თ­დ­ა­ს­ხ­მ­ულ ტა­ფ­ა­ზე და ყვე­ლა მხრი­დ­ან კა­რ­გ­ად შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ. ჯამში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი, წი­წ­ა­კა, და­რ­ი­ჩ­ი­ნი და ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, ნი­ო­რი და რძე. ფო­რ­მ­ა­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი, მო­ა­ს­ხით მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­უ­ლი ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი და 220 გრა­დ­უ­ს­ზე გა­ხ­უ­რ­ე­ბ­ულ ღუ­მ­ე­ლ­ში 30 წუ­თ­ით შე­დ­გით. შე­მ­დ­ეგ, ცეცხლს და­უ­წ­ი­ეთ 160 გრა­დ­უ­ს­ა­მ­დე და 2 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში ბრაწეთ. ხა­ნ­დ­ა­ხ­ან ხო­რ­ცი გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ და რძე დაას­ხ­ით, რომ არ მი­ი­წ­ვ­ას. ბო­ლ­ოს, შე­მ­წ­ვ­ა­რი ხო­რ­ცი ფო­რ­მ­ი­დ­ან ამ­ო­ი­ღ­ეთ. და­ნ­ა­რ­ჩ­ე­ნი ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი კი, და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბ­ის გა­რ­და, ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ ბლე­ნ­დ­ე­რ­ში ცო­ტა ცხელ წყა­ლ­თ­ან ერ­თ­ად და და­ჭ­რ­ილ ხორცს გა­რ­ნ­ი­რ­ად მო­ასხით. ას­ე­ვე, გა­რ­ნ­ი­რ­ად უხ­დ­ე­ბა, ოდ­ნ­ავ მო­თ­უ­თ­ქ­უ­ლი, გრძლად და­ჭ­რ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლო. 

скачать dle 11.3