კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2018 (124)
ოქტომბერი 2018 (252)
სექტემბერი 2018 (209)
აგვისტო 2018 (267)
ივლისი 2018 (223)
ივნისი 2018 (244)

სა­ლ­ო­მე შა­რ­ვ­ა­ძის ხო­რ­ცი კი­ვ­ის სო­უ­ს­ში

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის ხო­რ­ცი, 4-5 ცა­ლი კი­ვი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: გა­ხ­ე­ხ­ეთ გა­ფ­ც­ქ­ვ­ნ­ი­ლი კი­ვი, გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ ხო­რ­ცი და ჩა­დ­ეთ კი­ვ­ის პი­უ­რ­ე­ში. შე­დ­გ­ით მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში მთე­ლი ღა­მ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. ვა­ხ­შ­მ­ა­მ­დე 1 სა­ა­თ­ით ად­რე გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ მა­რ­ი­ნ­ა­დ­ში ჩა­დ­ე­ბ­უ­ლი ხო­რ­ცი, გა­ა­ხ­ვ­ი­ეთ ფო­ლ­გ­ა­ში ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 180 გრა­დ­უ­ს­ზე სა­ა­თი, სა­ათ-ნა­ხ­ე­ვ­რ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. რა თქმა უნ­და, შე­წ­ვ­ა­მ­დე უყ­ა­ვ­ით მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

ხო­რ­ცი წა­რ­მ­ო­უ­დ­გ­ე­ნ­ლ­ად ნა­ზი და რბი­ლი გა­მ­ო­დ­ის. შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, მი­ი­რ­თ­ვ­ათ რო­გ­ო­რც ცხლად, ისე ცი­ვ­ად.

P. S. კი­დ­ევ ერ­თი ექ­ს­კ­ლ­უ­ზ­ი­უ­რი რე­ც­ე­პ­ტი ჩე­მ­გ­ან, რო­მ­ე­ლ­იც ძა­ლ­ი­ან მო­გ­ე­წ­ო­ნ­ე­ბ­ათ – მე თვი­თ­ონაც ძა­ლ­ი­ან მი­ყ­ვ­ა­რს. აი­ღ­ეთ სა­მი კბი­ლი ნი­ო­რი, ჩა­ნ­ა­ყ­ეთ ცო­ტა მა­რ­ი­ლ­თ­ან ერ­თ­ად. შე­უ­რ­ი­ეთ 1 შე­კ­ვ­რა და­რ­ბ­ი­ლ­ე­ბ­უ­ლი კა­რ­ა­ქი და კა­რ­გ­ად გა­დ­ა­ზ­ი­ლ­ეთ. დაუმატეთ ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი 2 ღე­რი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში. წა­უ­ს­ვ­ით რუხ, გა­ხ­უ­ხ­ულ პუ­რ­ზე და მი­ი­რ­თ­ვ­ით ქა­შ­ა­ყ­თ­ან ერ­თ­ად. ფა­ნ­ტ­ა­ს­ტ­ი­კ­უ­რ­ია.

скачать dle 11.3