კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2018 (124)
ოქტომბერი 2018 (252)
სექტემბერი 2018 (209)
აგვისტო 2018 (267)
ივლისი 2018 (223)
ივნისი 2018 (244)

კვე­რ­ც­ხი მწვა­ნე ბა­რ­დ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 5 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 150 გრა­მი მწვა­ნე ბა­რ­და, ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნი, მა­რ­ი­ლი.


მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: კვე­რ­ც­ხი მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ. გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ, გა­ფ­ც­ქ­ვ­ე­ნ­ით და და­ჭ­ე­რ­ით სა­მი ცა­ლი ოთ­ხ­ად, ორი ცა­ლი – რგო­ლ­ე­ბ­ად.

მწვა­ნე ბა­რ­დ­ას და­ა­ს­ხ­ით 400 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი მდუ­ღ­ა­რე წყა­ლი. გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 3-5 წუ­თი და გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ ისე, რომ ნა­ხ­ა­რ­ში არ გა­დ­ა­ა­ქ­ც­ი­ოთ. ბა­რ­დ­ას მა­შ­ი­ნ­ვე გა­დ­ა­ა­ვ­ლ­ეთ ცი­ვი წყა­ლი, ფე­რი რომ არ შე­ი­ც­ვ­ა­ლ­ოს.

ნა­ხ­ა­რ­შს გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით უყ­ა­ვ­ით მა­რ­ი­ლი. გა­ა­ლ­ღ­ვ­ეთ მა­ს­ში ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნი. 400 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტრ სი­თ­ხ­ეს და­ს­ჭ­ი­რ­დ­ე­ბა 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნი. ფო­რ­მ­ის ძი­რ­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ერ­თი ფე­ნა მწვა­ნე ბა­რ­და. გვე­რ­დ­ე­ბ­ზე და­ა­ლ­ა­გ­ეთ ოთ­ხ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი კვე­რ­ც­ხი. და­ა­ს­ხ­ით ჟე­ლ­ა­ტ­ი­ნ­ი­ა­ნი ბუ­ლ­ი­ო­ნი და აც­ა­დეთ, ცო­ტა გა­ს­ქ­ე­ლ­დ­ეს. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ის­ევ ბა­რ­და და ოთ­ხ­ად და­ჭ­რ­ი­ლ­ი კვე­რ­ც­ხი, რაც მო­გ­რ­ჩ­ათ. ის­ევ გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ, რომ შე­ს­ქ­ე­ლ­დ­ეს. შემდეგ ისევ ბა­რ­და და რგო­ლ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი კვე­რ­ც­ხი. მო­ა­ს­ხ­ით და­რ­ჩ­ე­ნ­ი­ლი ბუ­ლ­ი­ო­ნი და შე­დ­გ­ით მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში გა­ს­ა­ც­ი­ვ­ე­ბ­ლ­ად. კა­რ­გ­ად რომ გა­ც­ი­ვ­დ­ე­ბა, გა­დ­მ­ო­ა­ტ­რ­ი­ა­ლ­ეთ დიდ ლა­ნ­გ­ა­რ­ზე და შეგიძლიათ მო­რ­თ­ოთ ტა­რ­ხ­უ­ნ­ით. უხ­დ­ე­ბა მდო­გ­ვ­ის სო­უ­სიც.

скачать dle 11.3