კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ჟუ­ლ­ი­ე­ნი „ნე­პ­ტ­უ­ნ­ის ზღა­პ­რ­ე­ბი“

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 150 გრა­მი გა­ყ­ი­ნ­უ­ლი მი­დ­ი­ე­ბი, 100 გრა­მი მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი და გა­ყ­ი­ნ­უ­ლი კრევეტები, 1 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 6 ჩაის კო­ვ­ზი არ­ა­ჟ­ა­ნი, 100 გრა­მი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი,  1 სადილის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი, 1 ჩაის კო­ვ­ზი ბრო­წ­ე­უ­ლ­ის წვე­ნი, სუ­ნ­ე­ლი ზღვის პრო­დ­უ­ქ­ტ­ე­ბ­ი­ს­თ­ვ­ის, მა­რ­ი­ლი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით. 

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი:  ღრმა ლა­ნ­გ­ა­რ­ზე ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ში შე­უ­რ­ი­ეთ მი­დ­ი­ე­ბი და კრე­ვ­ე­ტ­ე­ბი, და­ჭ­რ­ი­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, სუ­ნ­ე­ლი, სო­ი­ის სო­უ­სი, ბრო­წ­ე­უ­ლ­ის წვე­ნი.

ეს ყვე­ლ­ა­ფ­ე­რი კო­ვ­ზ­ით ან ჩა­ნ­გ­ლ­ით კა­რ­გ­ად გა­ს­რ­ი­ს­ეთ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ერ­თი სა­ვ­სე ჩა­ის კო­ვ­ზი არ­ა­ჟ­ა­ნი, მო­ა­ს­ხ­ით მთელ ზე­დ­ა­პ­ი­რ­ზე. ეს მა­სა გა­დ­ა­ა­ნ­ა­წ­ი­ლ­ეთ  პა­ტ­ა­რა ფო­რ­მ­ე­ბ­ში ტა­რ­ტ­ა­ლ­ე­ტ­კ­ე­ბ­ი­ს­თ­ვ­ის.  ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი, მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ 200 გრადუსამდე გა­ც­ხ­ე­ლ­ე­ბ­ულ აირღუმელში. 10 წუ­თ­ის მე­რე მზად იქ­ნ­ე­ბა. ყვე­ლი გა­დ­ნ­ე­ბა და  ოდ­ნ­ავ და­ი­ბ­რ­ა­წ­ე­ბა. მზა ჟუ­ლ­ი­ე­ნი ფო­რ­მ­ე­ბ­შივე მი­ი­ტ­ა­ნ­ეთ სუ­ფ­რ­ა­ს­თ­ან. სა­ს­ა­რ­გ­ე­ბ­ლ­ოც არ­ის, ლა­მ­ა­ზ­იც და გე­მ­რ­ი­ე­ლ­იც. 

скачать dle 11.3