კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ცხვრის ხორცი მწვანე ლობიოთი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 120 გრა­მი ცხვრის ხო­რ­ცი, 150 გრა­მი პომ­ი­დ­ო­რი, 70 გრა­მი ხა­ხ­ვი, 30 გრა­მი ტო­მ­ა­ტ­პ­ა­ს­ტა, 30 გრა­მი მწვა­ნე ლო­ბ­იო, 30 გრა­მი ნი­ა­ხ­უ­რ­ის ღე­რ­ე­ბი, 50 გრა­მი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 35 გრა­მი თა­ლ­გ­ა­მი, ცო­ტა ზე­თი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 3 ღე­რი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, მა­რ­ილი და წი­წ­ა­კა გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით. ატ­რ­ი­ი­ს­თ­ვ­ის: 1 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, მწი­კ­ვი მა­რ­ი­ლი, 50 გრა­მი ფქვი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: სქე­ლ­ძ­ი­რ­ი­ან, ღრმა ტა­ფ­ა­ზე ზე­თ­ში შე­წ­ვით და­ჭ­რ­ი­ლი ხო­რ­ცი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ტო­მ­ა­ტ­პ­ა­ს­ტა და შუ­შ­ეთ. მოაყარეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი და გა­ნ­ა­გ­რ­ძ­ეთ შუ­შ­ვა. მო­ზ­ი­ლ­ეთ ატ­რ­ი­ის ცო­მი, ცო­ტა ხანს გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ, გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ და შე­მ­დ­ეგ და­ჭერ­ით ზო­ლ­ე­ბ­ად. ატ­რ­ია მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ მა­რ­ი­ლ­ი­ან წყა­ლ­ში. თე­ფ­შ­ზე და­ა­ლ­ა­გ­ეთ შე­მ­დ­ე­გ­ნ­ა­ი­რ­ად: პი­რ­ვ­ელ ფე­ნ­ად მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი ატ­რ­ია, შე­მ­დ­ეგ ხო­რ­ცი და ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი, ზე­მ­ო­დ­ან კი მო­ა­ს­ხ­ით ატ­რ­ი­ის ნა­ხ­ა­რ­ში.

скачать dle 11.3