კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2019 (54)
ოქტომბერი 2019 (245)
სექტემბერი 2019 (197)
აგვისტო 2019 (236)
ივლისი 2019 (209)
ივნისი 2019 (208)

სა­გ­ა­ზ­ა­ფ­ხ­უ­ლო სა­ლ­ა­თა „ბუ­ჟ­ე­ნ­ი­ნ­ით“

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 2 ცა­ლი სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის კი­ტ­რი, 2 ცა­ლი სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის პო­მ­ი­დ­ო­რი, 4 ცა­ლი მო­ზ­რ­დ­ი­ლი ბო­ლ­ო­კი, 2 ძირი ახ­ა­ლი ნი­ო­რი, 2 პატარა თავი ხახვი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა ქი­ნ­ძი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა კა­მა, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა მწვა­ნე სა­ლ­ა­თა (რუ­კ­ლ­ია ან კრეს-სა­ლ­ა­თა) 100 გრა­მი „ბუ­ჟ­ე­ნ­ი­ნი“ (სუ­ნ­ე­ლ­ე­ბ­ი­ა­ნი, გა­მ­ო­ყვ­ა­ნ­ი­ლი ღო­რ­ის ლო­რი), 2 ცა­ლი მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი ქა­თ­მ­ის კვე­რ­ც­ხი, 2-3 ცა­ლი მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი მწყრის კვე­რ­ც­ხი, მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, მა­გ­ა­რი ყვე­ლი (მო­მ­ც­რო ნა­ჭ­ე­რი), შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით ხა­ხ­ვი, ნი­ო­რი, კა­მა და ქი­ნ­ძი. სა­ლ­ა­თა გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ, გა­ა­შ­რ­ეთ და ხე­ლ­ით დაანაწევრეთ. „ბუ­ჟ­ე­ნ­ი­ნი“ და­ჭ­ე­რ­ით ჩხი­რ­ე­ბ­ად ან კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. პო­მ­ი­დ­ო­რს გა­ა­ც­ა­ლ­ეთ კა­ნი (ჯერ ცხე­ლი წყალი გადაავლეთ, მე­რე კი ცი­ვი, რომ კა­ნი ად­ვ­ი­ლ­ად მოაშოროთ) და დაჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. კი­ტ­რი გა­თ­ა­ლ­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით სა­შ­უ­ა­ლო ზომის კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად ან ნა­ხ­ე­ვ­ა­რ­მ­თ­ვ­ა­რ­ი­ს­ე­ბ­უ­რ­ად. ბო­ლ­ო­კი ძა­ლ­ი­ან თხლად უნ­და და­ჭ­რ­ათ, თი­თ­ქ­მ­ის გა­მ­ჭ­ვ­ი­რ­ვ­ა­ლე ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად. მწყრი­სა და ქა­თ­მ­ის კვე­რ­ც­ხ­იც და­ჭ­ე­რ­ით. ერთ ჭურჭელში მოათავსეთ, დაუმატეთ მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და ფრთხილად ამოურიეთ. ლა­ნ­გ­ა­რ­ზე მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ პა­ტ­ა­რა გო­რ­ა­კ­ი­ვ­ით და გა­რ­შ­ე­მო შე­მ­ო­უ­წ­ყ­ვ­ეთ შუა-შუა გა­ჭ­რ­ი­ლი მწყრის კვე­რ­ც­ხ­ე­ბი. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ფ­ხ­ვ­ნ­ი­ლი ყვე­ლი და და­ჭ­რ­ი­ლი კა­მა. 

скачать dle 11.3