კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ოქტომბერი 2017 (119)
სექტემბერი 2017 (262)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)

ქა­თ­ა­მი ყვა­ვ­ი­ლ­ო­ვ­ა­ნი კო­მ­ბ­ო­ს­ტ­ო­თი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 50 გრა­მი შა­შ­ხი, 50 გრა­მი სა­ფ­ა­ნ­ე­ლი, 300 გრა­მი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 150 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 200 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ნა­ღ­ე­ბი (15-20-პროცენტია­ნი, 300 გრა­მი ყვა­ვ­ი­ლ­ო­ვ­ა­ნი კო­მ­ბ­ო­ს­ტო,  1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სა­ხ­ა­მ­ე­ბ­ე­ლი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: შა­შ­ხი წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით და ტა­ფ­ა­ზე უც­ხ­ი­მ­ოდ მო­შ­უ­შ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ სა­ფ­ა­ნ­ე­ლი და კიდევ ცოტა ხანს შუშეთ, სა­ნ­ამ  ო­ქ­რ­ო­ს­ფ­ერს მიიღებს. ქა­თ­მ­ის ფი­ლე კუ­ბ­იკე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, ჩააწყვეთ ქა­თ­მ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი და შე­წ­ვ­ით. და­ა­ს­ხ­ით ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი. რო­დ­ე­ს­აც წამოდ­უ­ღ­დ­ე­ბა, ცეცხლს და­უ­წ­ი­ეთ და 3 წუ­თი ად­უ­ღ­ეთ. ყვა­ვ­ი­ლ­ო­ვ­ა­ნი კო­მ­ბ­ო­ს­ტო ყვა­ვ­ი­ლ­ე­დ­ე­ბ­ად და­ყ­ა­ვ­ით და მდუ­ღ­ა­რე მა­რ­ი­ლ­ი­ან წყა­ლ­ში (ცალკე ჭურჭელში) 3 წუ­თ­ით ჩა­ა­წ­ყ­ვ­ეთ, შე­მ­დ­ეგ კი გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ. სო­უ­სს შე­უ­რ­ი­ეთ სა­ხ­ა­მ­ე­ბ­ე­ლი, შეაზავეთ მა­რ­ი­ლით, პი­ლ­პ­ი­ლით, მდო­გ­ვით, ჩაუმატეთ ყვა­ვ­ი­ლ­ო­ვ­ა­ნი კო­მ­ბ­ო­ს­ტო და 3 წუ­თი შუ­შ­ეთ. რო­დ­ე­ს­აც ად­უ­ღ­დ­ე­ბა, ცე­ც­ხ­ლ­ი­დ­ან გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით.

скачать dle 11.3