კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ოქტომბერი 2017 (118)
სექტემბერი 2017 (262)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)

საგაზაფხულო სალათა

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი:  200 გრა­მი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წი­თ­ე­ლი ღვი­ნ­ის ძმა­რი, 5 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ნი­გ­ვ­ზ­ის ზე­თი, 80 გრა­მი სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ო­ლი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მო­ხ­ა­ლ­უ­ლი მა­რ­ი­ლ­ი­ა­ნი ნუ­ში, შა­ქ­ა­რი; მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: პო­მ­ი­დ­ვ­რ­ე­ბი გა­ჭ­ე­რ­ით, ამ­ო­ა­ც­ა­ლ­ეთ თე­ს­ლი და რბი­ლ­ო­ბი კუ­ბ­ე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. პო­მ­ი­დ­ვ­რ­ის თე­ს­ლ­ე­ბი სა­წ­უ­რ­ში გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ და წვე­ნი რბი­ლ­ო­ბს და­ა­ს­ხ­ით. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, ზე­თი, შა­ქ­ა­რი და ძმა­რი. ხე­ლ­ით და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი და შე­უ­რ­ი­ეთ პო­მ­ი­დ­ო­რს, ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლ­ი­ა­ნი ნუ­ში.

скачать dle 11.3