კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ოქტომბერი 2017 (119)
სექტემბერი 2017 (262)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)

კო­ტე თო­ლ­ო­რ­დ­ა­ვ­ას ფრა­ნ­გ­უ­ლი კე­რ­ძი „პი­კ­ა­ნ­ტ­უ­რი“

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 400 გრა­მი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე, 100 გრა­მი ბე­კ­ო­ნი, 300 გრა­მი ქა­თ­მ­ის ღვი­ძ­ლი, 3 კვე­რ­ც­ხი, 4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კო­ნ­ი­ა­კი, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ცხი­მ­ი­ა­ნი ნა­ღ­ე­ბი, 5 კბი­ლი ნი­ო­რი, 2 ცა­ლი და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, ცო­ტა ზეთი, მშრა­ლი ქო­ნ­დ­ა­რი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფი­ლე და ქა­თ­მ­ის ღვი­ძ­ლი და­ჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. და­ა­ბ­ლ­ე­ნ­დ­ე­რ­ეთ. ნელ-ნე­ლა შე­უ­რ­ი­ეთ ნა­ღ­ე­ბი. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ამ ფარშს კვე­რ­ც­ხი, კო­ნ­ი­ა­კი, მარილი, პილპილი  და ის­ევ აუ­რ­ი­ეთ.

ღრმა, ვი­წ­რო, მა­რ­თ­კ­უ­თ­ხ­ე­დ­ის ფო­რ­მ­ის გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ტა­ფ­ას წა­უ­ს­ვ­ით ცო­ტა ზე­თი ფსკე­რ­სა და გვე­რ­დ­ე­ბ­ზე. ძი­რ­ში ჩა­ა­ფ­ი­ნ­ეთ ბე­კ­ო­ნ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი ისე, რომ ნა­პ­ი­რ­ე­ბი ფო­რ­მ­ის ზე­მ­ო­დ­ან გა­დ­მ­ო­ე­ფ­ი­ნ­ოს. ჩა­ა­ს­ხ­ით ფა­რ­ში. მო­უ­ს­წ­ო­რ­ეთ ზე­დ­ა­პ­ი­რი და ფო­რ­მ­ის ზე­მ­ოთ და­რ­ჩ­ე­ნ­ი­ლი ბეკონის ნა­პ­ი­რ­ე­ბი ჩა­კ­ე­ც­ეთ. ზე­მ­ო­დ­ან  მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ე­ბ­უ­ლი ნი­ო­რი, და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, სუ­ნ­ე­ლი. და­ა­ს­ხ­ით ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჭი­ქა ცი­ვი წყა­ლი. ეს ფო­რ­მა ჩა­დ­გ­ით ტა­ფ­ა­ში, რო­მ­ე­ლ­შ­იც, ას­ე­ვე, ცო­ტა წყა­ლი ჩა­ა­ს­ხ­ით და შე­დ­გ­ით აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 180 გრა­დ­უ­ს­ზე. სა­ა­თ­-ნ­ა­ხ­ე­ვ­ა­რი და­ს­ჭ­ი­რ­დ­ე­ბა, რომ მო­მ­ზ­ა­დ­დ­ეს. 

უნ­და აც­ა­დ­ოთ, გა­ც­ი­ვ­დ­ეს ფო­რ­მ­ა­შ­ი­ვე და მი­ი­რ­თ­ვ­ით. სა­ო­ც­რ­ად არ­ო­მ­ა­ტ­უ­ლ­ია.

скачать dle 11.3