კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
დეკემბერი 2017 (106)
ნოემბერი 2017 (212)
ოქტომბერი 2017 (231)
სექტემბერი 2017 (261)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)

ხორცი მწვანე ბარდით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 700 გრა­მი შე­რ­ე­უ­ლი ხო­რ­ც­ის ფა­რ­ში, 2 ცა­ლი სტა­ფ­ილო, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 300 გრა­მი ქა­მა სო­კო (ნე­დ­ლ­ია კა­რ­გი), 300 გრა­მი მწვა­ნე ბა­რ­და, 6 ცა­ლი მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 50 გრა­მი კა­რ­ა­ქი, ხო­რ­ც­ის ნე­ბ­ი­ს­მ­ი­ე­რი სუ­ნ­ე­ლი – თქვე­ნი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, მარილი, პილპილი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ ფა­რ­ში, უყ­ა­ვ­ით ცო­ტა მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. ჩა­დ­ეთ გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ფო­რ­მ­ა­ში. სო­კო და­ჭ­ე­რ­ით თხელ ფი­რ­ფ­ი­ტ­ე­ბ­ად და ზე­მ­ო­დ­ან და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ფა­რ­შ­ზე. თუ წი­ნ­ა­ს­წ­არ სო­კ­ოს ცო­ტა ჩა­შ­უ­შ­ა­ვთ, უკ­ე­თ­ე­სი იქ­ნ­ე­ბა. ცა­ლ­კე მო­შ­უ­შ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი და სტა­ფ­ი­ლო კარაქში. 

მწვა­ნე ბა­რ­დ­ას გა­დ­ა­ა­ვ­ლ­ეთ წყა­ლი და და­უ­მ­ა­ტ­ეთ სტა­ფ­ი­ლ­ოს და  ხახვს. შუ­შ­ეთ ერ­თ­ად 2-3 წუ­თი. ცა­ლ­კე მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­ის პი­უ­რე. სო­კ­ოს ზე­მ­ო­დ­ან ჯერ მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ სტა­ფ­ი­ლ­ოს და ბა­რ­დ­ას მა­სა, შე­მ­დ­ეგ პი­უ­რ­ე­თი გა­უ­კ­ე­თ­ეთ „ბა­დე“. ასე მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 40 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ავ­ლ­ო­ბ­ა­ში.  ძა­ლ­ი­ან ნო­ყ­ი­ე­რ­ია და გე­მ­რ­ი­ე­ლი.

скачать dle 11.3