კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ოქტომბერი 2017 (119)
სექტემბერი 2017 (262)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)

ხორცის რულეტი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი ხო­რ­ც­ის ფი­ლე (ნე­ბ­ი­ს­მ­ი­ე­რი: სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის, ფრი­ნ­ვ­ე­ლ­ის, ღო­რ­ის, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, 1 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი, ცო­ტა ცხა­რე წი­წ­ა­კა, 2 ჩა­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი (1 ჩა­ის კო­ვ­ზი ტო­მ­ა­ტ­ში, 1 ჩა­ის კოვზი არ­ა­ჟ­ა­ნ­ში), 1 კვე­რ­ც­ხი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი, არაჟანი, სუ­ნ­ე­ლ­ე­ბი, მწვა­ნ­ი­ლი – თქვე­ნი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, მარილი, პილპილი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: შე­უ­რ­ი­ეთ ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თს: ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ნი­ო­რი, ცხა­რე წი­წ­ა­კა, შა­ქ­ა­რი, ფქვი­ლი, სუნელები, მწვა­ნ­ი­ლი.

ცა­ლ­კე ჯამში აუ­რ­ი­ეთ კვე­რ­ც­ხი, არ­ა­ჟ­ა­ნი, ფქვი­ლი, მდო­გ­ვი და წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი. 

ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით თა­ნ­ა­ბ­ა­რი ზო­მ­ის – 1-1,5 სა­ნ­ტ­ი­მ­ე­ტ­რი სი­ს­ქ­ის რა­მ­დ­ე­ნ­ი­მე ნა­ჭ­რ­ად.  თი­თ­ო­ე­უ­ლი კა­რ­გ­ად და­ბ­ე­გ­ვ­ეთ. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, პი­რ­ვ­ელ ნა­ჭ­ე­რს წა­უ­ს­ვ­ით ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა და გა­დ­ა­ა­ხ­ვ­ი­ეთ მჭი­დ­რო რუ­ლ­ე­ტ­ად. მე­ო­რე და­ბ­ე­გ­ვ­ილ ნა­ჭ­ე­რს წა­უ­ს­ვ­ით კვე­რ­ც­ხ­ი­ა­ნი მა­სა. ზე­დ­ა­პ­ი­რ­ზე და­ა­დ­ეთ ტო­მ­ა­ტ­ი­ა­ნი რუ­ლ­ე­ტი და ეს­ეც კა­რ­გ­ად გა­დ­ა­ა­ხ­ვ­ი­ეთ. გა­ნ­ა­გ­რ­ძ­ეთ ზუ­ს­ტ­ად ამ თა­ნ­მ­ი­მ­დ­ე­ვ­რ­ო­ბ­ით. მი­ი­ღ­ე­ბთ სა­კ­მ­ა­ოდ მსხვილ რუ­ლ­ე­ტს, მრა­ვ­ა­ლ­ფ­ე­ნ­ი­ა­ნს. გა­ა­ხ­ვ­ი­ეთ ფო­ლ­გ­ა­ში და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ცხელ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 1 სა­ა­თ­ით მა­ი­ნც, 200 გრა­დ­უ­ს­ზე. შე­ი­ძ­ლ­ე­ბა, ცო­ტა მე­ტი დროც და­გ­ჭ­ი­რ­დ­ეთ. გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ და ისე და­ჭ­ე­რ­ით.

скачать dle 11.3