კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ოქტომბერი 2017 (118)
სექტემბერი 2017 (262)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)

ქათმის ხრაშუნა კატლეტები

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 2 ნა­ჭ­ე­რი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე, 3 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 1 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 50 გრა­მი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­ის ფქვი­ლი, ცო­ტა ხო­რ­ბ­ლ­ის ფქვი­ლი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კა­რ­ა­ქი, მწვა­ნ­ი­ლი (თქვე­ნი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით), მა­რ­ი­ლი, პილპილი, ზე­თი – შე­ს­ა­წ­ვ­ა­ვ­ად.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ყვე­ლი გა­­ხ­ე­ხეთ სა­ხ­ე­ხ­ზე. და­უ­მ­ა­ტეთ კა­რ­ა­ქი, ცო­ტა გა­ს­რ­ე­ს­ი­ლი ნი­ო­რი და ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი (კა­მა, ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში). ყვე­ლ­ა­ფ­ე­რი კა­რ­გ­ად ა­უ­რ­იეთ. გა­­ა­კ­ე­თ­ეთ მი­ს­გ­ან მო­მ­ც­რო ზო­მ­ის ბუ­რ­თ­უ­ლ­ე­ბი და მო­ა­თ­ა­ვ­სეთ სა­ყ­ი­ნ­უ­ლ­ე­ში. ქა­თ­მ­ის ფი­ლე სა­თ­ი­თ­ა­ოდ გა­ჭ­ე­რ­ით სი­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ზე. და­ბ­ე­გ­ვ­ეთ თი­თ­ო­ე­უ­ლი ნა­ჭ­ე­რი. წა­უ­ს­ვ­ით მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი და­ჭ­ე­რ­ით წვრილ ჩხი­რ­ე­ბ­ად (ჩი­პ­ს­ის მსგა­ვ­ს­ად). შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ცხელ ზე­თ­ში რა­მ­დ­ე­ნ­ი­მე წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. კვე­რ­ც­ხი ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­ის ფქვი­ლი (სახამებელი), კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, ცო­ტა მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, აუ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად. ქა­თ­მ­ის ფი­ლ­ე­ში სა­თ­ი­თ­ა­ოდ შე­ა­ხ­ვ­ი­ეთ კა­რ­ა­ქ­ის ბუ­რ­თ­უ­ლ­ე­ბი. შე­კ­ა­რ­ით ხის კბი­ლ­ის სა­წ­მ­ე­ნ­დ­ით. ამ­ო­გ­ა­ნ­გ­ლ­ეთ ფქვი­ლ­ში, შე­მ­დ­ეგ კვე­რ­ც­ხ­ის მა­ს­ა­ში და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ზე­თ­წ­ა­ს­მ­ულ ფო­რ­მ­ა­ში. გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 25 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. მო­გ­ე­წ­ო­ნ­ე­ბ­ათ.

скачать dle 11.3