კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2017 (159)
ოქტომბერი 2017 (231)
სექტემბერი 2017 (261)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)

გამომცხვარი ბოსტნეული

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 4 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 250 გრა­მი ფქვი­ლი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 400 გრა­მი ცო­ც­ხ­ა­ლი ან და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი სო­კო (და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი უკ­ე­თ­ე­ს­ია), 4 ჩა­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი, 2 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 1 ცა­ლი ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი ხმე­ლი ქო­ნ­დ­ა­რი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი დანაყილი ნი­ო­რი. მა­რ­ი­ლი და შავი პილპილი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ გათლილი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ და და­ა­ბ­ლ­ე­ნ­დ­ე­რ­ეთ. პი­უ­რ­ეს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ფქვი­ლი, კა­რ­გ­ად მო­ზ­ი­ლ­ეთ და მი­ი­ღ­ე­ბთ ელ­ა­ს­ტ­ი­კ­ურ ცომს. ას­ე­თი ცო­მი ძა­ლ­ი­ან ჰა­ე­რ­ო­ვ­ა­ნ­ი და ნა­ზია. გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი სა­ა­თი მა­ი­ნც.

ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით წვრი­ლ­ად, მო­შ­უ­შ­ეთ ზე­თ­ში, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­კ­ე­პ­ი­ლი სო­კო და ერ­თ­ად მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ. ბოლოს ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ სო­ი­ის სო­უ­სი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი (ძა­ლ­ი­ან ცო­ტა) და გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ.

ცო­მი თხლად გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ და ზე­დ­ა­პ­ი­რ­ზე თა­ნ­ა­ბ­არ ფე­ნ­ად გა­შ­ა­ლ­ეთ ჩა­შ­უ­შ­უ­ლი სო­კო. გა­დ­ა­ა­ხ­ვ­ი­ეთ ცო­მი რუ­ლ­ე­ტ­ი­ვ­ით, და­ჭ­ე­რ­ით სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ზე­თ­წ­ა­ს­მ­ულ ფო­რ­მ­ა­ზე. ზე­მ­ო­დ­ან და­ფ­ა­რ­ეთ რგო­ლ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი პო­მ­ი­დ­ვ­რ­ითა და ბა­დ­რ­ი­ჯ­ნ­ით. პა­ტ­ა­რა თა­ს­ში ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თს შე­უ­რ­ი­ეთ ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, ქო­ნ­დ­ა­რი, ნი­ო­რი, სო­ი­ის სო­უ­სი და ცო­ტა მა­რ­ი­ლი, ეს ნაზავი მო­ა­ს­ხ­ით ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ს და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 190 გრა­დ­უს ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე. თა­ვ­ი­დ­ან ზე­მ­ო­დ­ან ფო­ლ­გა გა­დ­ა­ა­ფ­ა­რ­ეთ, 10 წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ კი მ­ო­ხ­ს­ე­ნ­ით. შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, უკ­ვე მზა კერძს ზე­მ­ო­დ­ან წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნე ხა­ხ­ვი და კა­მა მო­ა­ყ­ა­რ­ოთ.

скачать dle 11.3