კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2017 (215)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)
აპრილი 2017 (220)

კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­ის პი­უ­რ­ესა და ის­პ­ა­ნ­ა­ხ­ის „მო­ბ­რ­ა­წ­უ­ლა” კვე­რ­ც­ხ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი:  800 გრა­მი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 200 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი რძე, 500 გრა­მი ის­პ­ა­ნ­ა­ხი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კა­რ­ა­ქი, 150 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი სქე­ლი ნა­ღ­ე­ბი, 4 კვე­რ­ც­ხი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი კა­რ­ა­ქი (ფო­რ­მ­ის გა­ს­ა­პ­ო­ხ­ად), მა­რ­ი­ლი, ჯა­ვ­ზი და თე­თ­რი პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: გათლილი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ მა­რ­ი­ლ­ი­ან წყა­ლ­ში, გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ, და­ა­ს­ხ­ით რძე, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი, ჯა­ვ­ზი და მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ პი­უ­რე. ის­პ­ა­ნ­ა­ხს და­ა­ს­ხ­ით 5-6 ჩა­ის კო­ვ­ზი წყა­ლი, და­ა­ხ­უ­რ­ეთ ქვაბს სა­ხ­უ­რ­ა­ვი და 6 წუ­თი ხა­რ­შ­ეთ, შე­მ­დ­ეგ გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი და გა­თ­ქ­ვ­ე­ფ­ი­ლი ნა­ღ­ე­ბი, ქვაბს სა­ხ­უ­რ­ა­ვი მო­ხ­ა­დ­ეთ და წა­მ­ო­ა­დ­უ­ღ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი, ჯა­ვ­ზი და პი­ლ­პ­ი­ლი. კა­რ­ა­ქ­წ­ა­ს­მ­ულ ფო­რ­მ­ა­ზე ჯერ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­ის პი­უ­რე მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ, შე­მ­დ­ეგ – ის­პ­ა­ნ­ა­ხი და ზე­მ­ო­დ­ან  და­ა­ხ­ა­ლ­ეთ მთლი­ა­ნი კვე­რ­ც­ხ­ე­ბი. შე­დ­გ­ით 180 გრა­დ­უ­ს­ზე გა­ხ­უ­რ­ე­ბ­ულ ღუ­მ­ე­ლ­ში და 15 წუ­თი აც­ხ­ვ­ეთ.

скачать dle 11.3