კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2017 (159)
ოქტომბერი 2017 (231)
სექტემბერი 2017 (261)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)

სა­მ­ა­რ­ხ­ვო მა­ფ­ი­ნ­ე­ბი კა­კ­ა­ო­თი და და­რ­ი­ჩ­ი­ნ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 200 გრა­მი ფქვი­ლი, 150 გრა­მი შა­ქ­ა­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კა­კ­აო, 2 ჩა­ის კო­ვ­ზი  გა­მ­ა­ფ­ხ­ვ­ი­ე­რ­ე­ბ­ე­ლი, 150 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ცხე­ლი წყა­ლი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი რა­ფ­ი­ნ­ი­რ­ე­ბ­უ­ლი ზე­თი, მწი­კ­ვი და­რ­ი­ჩ­ი­ნი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ღუ­მ­ე­ლი 200 გრა­დ­უ­ს­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ. მა­ფ­ი­ნ­ის ფო­რ­მ­ე­ბ­ში ჩა­ა­ფ­ი­ნ­ეთ ქა­ღ­ა­ლ­დი და ცხი­მი წა­უ­ს­ვ­ით. ცა­ლ­კე თა­ს­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მშრა­ლი ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი, ცა­ლ­კე კი აუ­რ­ი­ეთ ზე­თი და ცხე­ლი წყა­ლი და ორ­ი­ვე მა­სა ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თს ნელ-ნელა შე­უ­რ­ი­ეთ. უნ­და მი­ი­ღ­ოთ სქე­ლი არ­ა­ჟ­ნ­ის კო­ნ­ს­ი­ს­ტ­ე­ნ­ც­ი­ის ცო­მი. თუ ცო­მი სქე­ლი იქ­ნ­ე­ბა, ცო­ტა ცხე­ლი წყა­ლი და­უ­მ­ა­ტ­ეთ, ხო­ლო, თუ თხე­ვ­ა­დი – ცო­ტა ფქვი­ლი შე­აზილეთ. ცო­მი მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ფო­რ­მ­ე­ბ­ში და აც­ხ­ვ­ეთ 15-20 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში, სა­ნ­ამ გუ­ლი არ გა­მ­ო­შ­რ­ე­ბა.

скачать dle 11.3