კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

კომბოსტოს სალათა გერმანულად

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1,3-1,5 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი კო­მ­ბ­ო­ს­ტო, 1 ცა­ლი წი­თ­ე­ლი, ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი, 50 გრა­მი შა­ქ­ა­რი, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ძმა­რი, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ზე­თი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: კო­მ­ბ­ო­ს­ტო წვრი­ლ­ად და­კ­ე­პ­ეთ. ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად, ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კ­აც და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი მო­ა­თ­ავ­ს­ეთ თა­ს­ში, აუ­რ­ი­ეთ და ას­რ­ი­ს­ეთ. პა­ტ­ა­რა ქვა­ბ­ში ჩა­ა­ს­ხ­ით ძმა­რი და ზეთი, ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ შა­ქ­ა­რი და მა­რ­ი­ლი, აა­დ­უ­ღ­ეთ და აც­ა­დეთ, სა­ნ­ამ მა­რ­ი­ლი და შა­ქ­ა­რი არ და­დ­ნ­ე­ბა. ცხე­ლ­ი­ვე მო­ა­ს­ხ­ით კო­მ­ბ­ო­ს­ტ­ოს. უყ­ა­ვ­ით პი­ლ­პ­ი­ლი და კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ ჯერ კო­ვ­ზ­ით და რო­ცა გა­ცი­ვ­დ­ე­ბა – ხე­ლ­ით. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მდო­გ­ვ­იც. და­ა­ხ­უ­რ­ეთ თა­ვ­ს­ა­ხ­უ­რი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ ერ­თი ღა­მე ოთ­ა­ხ­ის ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე. სა­ლ­ა­თა უკ­ვე მზად არ­ის. ძა­ლ­ი­ან სა­ს­ა­რ­გ­ე­ბ­ლ­ოა და გე­მ­რ­ი­ე­ლი.

скачать dle 11.3