კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

ყაბაყი ლობიოთი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 2 ცა­ლი ყა­ბ­ა­ყი, 200 გრა­მი ლო­ბ­იო (მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი), 3-4 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კე­ტ­ჩ­უ­პი, მა­რ­ი­ლი, ცო­ტა შა­ქ­ა­რი, ცხა­რე წი­წ­ა­კა „ჩი­ლი“, ზე­თი, 2-3 კბი­ლი ნი­ო­რი, ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, კა­მა.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ზე­თ­ში მო­­შ­უ­შეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი. პო­მ­ი­დ­ო­რს გა­დ­ა­ა­ც­ა­ლ­ეთ კა­ნი და გა­ხ­ე­ხ­ეთ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ხახვს. ყა­ბ­ა­ყი და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ ტა­ფ­აში. მო­ა­ს­ხ­ით კე­ტ­ჩ­უ­პი, უყ­ა­ვ­ით მა­რ­ი­ლი, წი­წ­ა­კა და შა­ქ­ა­რი. აუ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად და შუ­შ­ეთ 20-25 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. უკ­ვე მზა ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლს მო­ა­ს­ხ­ით ლო­ბ­იო (წი­ნ­ა­ს­წ­არ მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ და გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ, ან და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი გა­ხ­ს­ე­ნ­ით), უყ­ა­ვ­ით მწვა­ნ­ი­ლი და ნი­ო­რი.

скачать dle 11.3