კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

წი­წ­ი­ბ­უ­რა სო­კ­ო­თი ქო­თ­ა­ნ­ში

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი ქა­მა სო­კო, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი გა­მ­დ­ნ­ა­რი კა­რ­ა­ქი, ბუ­ლ­ი­ო­ნ­ის კუ­ბ­ი­კი (ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ან ხო­რ­ც­ის), წი­წ­ი­ბ­უ­რა – 0,5 კი­ლოგრამი. მარილი გემოვნებით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: სო­კო გა­ა­რ­ჩ­ი­ეთ, და­ჭ­ე­რ­ით წვრი­ლ­ად და მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ კა­რ­ა­ქ­ში, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ხა­ხ­ვი და სტა­ფ­ი­ლო, მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ ყვე­ლ­ა­ფ­ე­რი ერ­თ­ად. წი­წ­ი­ბ­უ­რა მო­ხ­ა­ლ­ეთ მშრალ ტა­ფ­ა­ზე. ცა­ლ­კე მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ ბუ­ლ­ი­ო­ნი. ეც­ა­დ­ეთ, ძა­ლ­ი­ან წყა­ლ­წ­ყ­ა­ლა არ იყ­ოს. ოთხ მო­მ­ც­რო ან ორ სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის ქო­თ­ა­ნ­ში თა­ნ­ა­ბ­რ­ად გა­დ­ა­ა­ნ­ა­წ­ი­ლ­ეთ სო­კო და ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი, ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ წი­წ­ი­ბ­უ­რა 5-8 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი თი­თ­ო­ე­უ­ლ­ში. და­ა­ს­ხ­ით ბუ­ლ­ი­ო­ნი. ისე, რომ 1,5 სა­ნ­ტ­ი­მ­ე­ტ­რ­ის სი­მ­ა­ღ­ლ­ე­ზე გა­დ­ა­ი­ფ­ა­რ­ოს. მოაყარეთ მარილი და აუ­რ­ი­ეთ კო­ვ­ზ­ით. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 200 გრა­დ­უ­ს­ზე. 20 წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ ქო­თ­ნ­ე­ბს თა­ვ­ს­ა­ხ­უ­რი მო­ხ­ა­დ­ეთ და კი­დ­ევ გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 10-15 წუ­თით.

скачать dle 11.3