კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ივლისი 2020 (99)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)
თებერვალი 2020 (203)

ღორის ხორცი მაკარონით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 200 გრა­მი ღო­რ­ის ფი­ლე, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 500 გრა­მი ბრო­კ­ო­ლი, 300 გრა­მი სტა­ფ­ი­ლო, 300 გრა­მი მა­კ­ა­რ­ო­ნი, 500 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი,  2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი არ­ა­ჟ­ა­ნი, პი­ლ­პ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი და პი­ტ­ნა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ზე­თი, და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი და 12-15 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში შე­წ­ვ­ით და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე. ბრო­კ­ო­ლი ყვა­ვ­ი­ლ­ე­დ­ე­ბ­ად და­ა­ნ­ა­წ­ე­ვ­რ­ეთ. სტა­ფ­ი­ლო გა­ა­ს­უ­ფ­თ­ა­ვ­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით. მა­კ­ა­რ­ო­ნი მა­რ­ი­ლ­ი­ან მდუ­ღ­ა­რე წყა­ლ­ში მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ. მო­ხ­ა­რ­შ­ვ­ა­მ­დე 5 წუ­თ­ით ად­რე, მა­კ­ა­რ­ო­ნს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ბრო­კ­ო­ლი და შე­მ­დ­ეგ გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ. სტა­ფ­ი­ლო 500 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტრ მდუ­ღ­ა­რე ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნ­ში ჩა­ყ­ა­რ­ეთ და 10 წუ­თი ხა­რ­შ­ეთ. შე­მ­დ­ეგ გა­ა­კ­ე­თ­ეთ სტა­ფ­ი­ლ­ოს პი­უ­რე ან ბლე­ნ­დ­ე­რ­ით და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ. პი­უ­რე ად­ვ­ი­ლ­ად რომ  გა­კ­ე­თ­დ­ეს, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ არაჟანი და ცო­ტა ბუ­ლ­ი­ო­ნი. შე­უ­რ­ი­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. ხორცს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი, თხლად და­ჭ­ე­რ­ით. მზა სო­უ­სი მო­ა­ს­ხ­ით მა­კ­ა­რ­ო­ნ­სა და ბრო­კ­ო­ლს, შე­უ­რ­ი­ეთ ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ პი­ტ­ნა.

скачать dle 11.3