კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი ცხა­რე სო­უ­ს­ში

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა ნო­რ­ჩი კა­მა,  ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა ნი­ა­ხ­უ­რი და ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კო­ნა ქო­ნ­დ­ა­რი, 1 ცა­ლი ცხა­რე წი­წ­ა­კა (პა­ტ­ა­რა ზო­მ­ის), 2-3 კბი­ლი ნი­ო­რი, 50 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ძმა­რი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი თა­ფ­ლი, 100 გრა­მი ნი­გ­ო­ზი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ნებისმიერი სო­უ­სი, მა­რ­ი­ლი, ზეთი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: და­ჭ­ე­რ­ით ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი თხელ ფი­რ­ფ­ი­ტ­ე­ბ­ად. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 30 წუ­თი. შე­მ­დ­ეგ გა­დ­ა­ა­ვ­ლ­ეთ ცი­ვი წყა­ლი და ცოტა გაწურეთ ხელით. შემდეგ და­ნ­ა­მ­ეთ ზე­თ­ით, ამოუ­რ­ი­ეთ და შე­წ­ვ­ით ტა­ფ­ა­ზე. ყვე­ლა მწვა­ნ­ი­ლი ერ­თ­ად და­ჭ­ე­რ­ით ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად. და­ნ­ა­ყ­ეთ ნი­ო­რი და ნი­გ­ო­ზი. წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით ცხა­რე წი­წ­ა­კა (წი­ნ­ა­ს­წ­არ მო­ა­შ­ო­რ­ეთ თესლები). ქი­ლ­ა­ში ჩა­ა­ს­ხ­ით ზე­თი, თა­ფ­ლი, ძმა­რი, სო­უ­სი და კა­რ­გ­ად შე­ა­ნ­ჯ­ღ­რ­ი­ეთ, ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ მწვა­ნ­ი­ლი და კა­რ­გ­ად ამოუ­რ­ი­ეთ.

და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი ლა­ნ­გ­ა­რ­ზე, მო­ა­ს­ხ­ით სო­უ­სი, და­ა­ხ­უ­რ­ეთ თა­ვ­ზე და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში 3 სა­ა­თით მა­ი­ნც.

скачать dle 11.3