კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ღო­რ­ის ხო­რ­ცი ჩი­ნ­უ­რ­ად

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 600 გრა­მი ღო­რ­ის რბი­ლი ხო­რ­ცი, 130 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 100 გრა­მი მი­წ­ის თხი­ლი, 3 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 1 ძირი პრა­სი, 3 ცა­ლი სხვა­დ­ა­ს­ხ­ვა ფე­რ­ის ბულგარული წი­წ­ა­კა, 6 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი,  1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი დაფხვნი­ლი კა­რ­ი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი, მა­რ­ი­ლი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით პა­ტ­ა­რა, მო­გ­რ­ძო ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, და­ა­ს­ხ­ით სო­ი­ის სო­უ­სი, და­ა­ყ­ა­რ­ეთ დაფხვნი­ლი კა­რ­ი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 30 წუ­თი. მი­წ­ის თხი­ლი და­ფ­ქ­ვ­ით. წი­წ­ა­კ­ე­ბი და სტა­ფ­ი­ლო მსხვილ ჩხირებად და­ჭ­ე­რ­ით. პრა­სი – რგო­ლ­ე­ბ­ად. ღრმა ტა­ფ­ა­ში გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ზე­თი და მა­ღ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე  შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ხო­რ­ცი. ხო­რ­ცი ამ­ო­ი­ღ­ეთ, ტა­ფ­ა­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი, და­ა­ყ­ა­რ­ეთ შა­ქ­ა­რი, ცო­ტა დაფხვნი­ლი კა­რ­ი, მა­რ­ი­ლი და მო­შ­უ­შ­ეთ. შემდეგ და­ა­ს­ხ­ით ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი და ჩააწყვეთ შე­მ­წ­ვ­ა­რი ხო­რ­ცი. ჩაა­ყ­ა­რ­ეთ მი­წ­ის თხი­ლი და, რო­დ­ე­ს­აც წა­მ­ო­დ­უ­ღ­დ­ე­ბა, ცე­ც­ხ­ლ­ი­დ­ან გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით.

скачать dle 11.3