კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ივლისი 2020 (49)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)
თებერვალი 2020 (203)

ორაგულის წვნიანი ზეთისხილით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 1 ლი­ტ­რი ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 300 გრა­მი ორ­ა­გ­უ­ლი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 სტა­ფ­ი­ლო, 150 გრა­მი სა­კ­უ­თ­არ წვე­ნ­ში და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი პომ­ი­დ­ო­რი, 1 ცა­ლი მჟა­ვე კი­ტ­რი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კა­პ­ა­რი, 10-15 ცა­ლი ზე­თ­ი­ს­ხ­ი­ლი, 1 ცა­ლი და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, მარილი და წი­წ­ა­კა გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ქვა­ბ­ში მდუ­ღ­ა­რე ზე­თ­ში მო­შ­უ­შ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლო, შუ­შ­ეთ 10 წუ­თი და და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი პომ­ი­დ­ო­რი. 5 წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ და­ა­ს­ხ­ით 1 ლი­ტ­რი ბუ­ლ­ი­ო­ნი, ზე­თ­ი­ს­ხ­ი­ლი, კა­პ­ა­რი, წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი კი­ტ­რი, და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი და ად­უ­ღ­ეთ 5 წუ­თი. დაუმატეთ მარილი და წიწაკა, შე­მ­დ­ეგ მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ქვა­ბ­ში და­ჭ­რ­ი­ლი ორ­ა­გ­უ­ლი და ხა­რ­შ­ეთ 10 წუ­თი.

скачать dle 11.3