კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ივლისი 2020 (50)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)
თებერვალი 2020 (203)

ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი კო­რ­ე­უ­ლ­ად

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 3-4 ცა­ლი ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი, 1 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 1 ცა­ლი მო­ზ­რ­დ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2-3 კბი­ლი ნი­ო­რი, ცო­ტა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, ცო­ტა ვა­შ­ლ­ის ძმა­რი, მა­რ­ი­ლი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით. ზე­თი – შე­ს­ა­წ­ვ­ა­ვ­ად.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი კა­რ­გ­ად გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ. კა­ნი არ გა­დ­ა­ა­ც­ა­ლ­ოთ, ისე და­ჭ­ე­რ­ით წვრილ ჩხი­რ­ე­ბ­ად. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ 1 ან 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 8 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში, ანუ ერ­თი ღა­მ­ით. შე­მ­დ­ეგ კა­რ­გ­ად გა­წ­უ­რ­ეთ და შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ძა­ლ­ი­ან ცხელ ტა­ფ­ა­ზე ზე­თ­ში. ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა და სტა­ფ­ი­ლო გა­ა­ს­უ­ფ­თ­ა­ვ­ეთ, და­ჭ­ე­რ­ით ძა­ლ­ი­ან წვრილ ჩხი­რ­ე­ბ­ად. ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით ნა­ხ­ე­ვ­ა­რ­რ­გ­ო­ლ­ე­ბ­ად, სა­კ­მ­ა­ოდ თხლად. ნი­ო­რი დანაყეთ, მწვა­ნ­ი­ლი კი ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. ეს ყვე­ლ­ა­ფ­ე­რი და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნს და მო­ა­ს­ხ­ით ცო­ტა ძმა­რი. უყ­ა­ვ­ით მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 12 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში ან სი­ც­ი­ვ­ე­ში და შე­მ­დ­ეგ მი­ი­რ­თ­ვ­ით.

скачать dle 11.3