კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ივლისი 2020 (50)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)
თებერვალი 2020 (203)

ავ­ო­კ­ა­დ­ოს სა­ლ­ა­თა კრი­ს­ტი ყი­ფ­შ­ი­ძისგ­ან

მე არ მი­ვ­ი­რ­თ­მ­ევ ხორცს, არც ალ­კ­ო­ჰ­ო­ლს ვე­კ­ა­რ­ე­ბი. კი­დ­ევ არ­ის რა­მ­დ­ე­ნ­ი­მე პრო­დ­უ­ქ­ტი, რო­მ­ე­ლ­ს­აც ჩემს რა­ც­ი­ო­ნ­ში ვერ აღ­მ­ო­ა­ჩ­ე­ნთ. მი­ყ­ვ­ა­რს ჯა­ნ­ს­ა­ღი კვე­ბა, მა­გ­ა­ლ­ი­თ­ად – სა­ლ­ა­თ­ე­ბი. შე­მ­ო­გ­თ­ა­ვ­ა­ზ­ე­ბთ ჩე­მი სა­ყ­ვ­ა­რ­ე­ლი  ავ­ო­კ­ა­დ­ოს  სა­ლ­ა­თ­ის რე­ც­ე­პ­ტს. 

 

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი:  1 ცა­ლი ავ­ო­კ­ა­დო, 1 კო­ნა მწვა­ნე სა­ლ­ა­თის ფოთოლი, 1 კო­ნა მწვა­ნე ხა­ხ­ვი,   2 ცა­ლი მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი კვე­რ­ც­ხი, 1 კო­ნა ქი­ნ­ძი.  სო­უ­ს­ის არ­ჩ­ე­ვა თქვე­ნ­ზ­ეა: შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, გა­მ­ო­ი­ყ­ე­ნ­ოთ „ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კო,” მდო­გ­ვ­ის ან მა­ი­ო­ნ­ე­ზ­ის სო­უ­სი. 

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: სა­ლ­ა­თ­ის ფუ­რ­ც­ლ­ე­ბს ხე­ლ­ით ვა­ნ­ა­წ­ე­ვ­რ­ე­ბთ და ვა­თ­ა­ვ­ს­ე­ბთ სა­ს­ა­ლ­ა­თ­ე­ში.  ავ­ო­კ­ა­დ­ოს ვჭრით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და ვუ­მ­ა­ტ­ე­ბთ სა­ლ­ა­თის ფოთლებს, ზე­მ­ო­დ­ან ვა­ყ­რ­ით წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ილ მწვა­ნე ხახვს, ქინძსა და კვერცხს. შე­მ­დ­ეგ ვა­ს­ხ­ა­მთ სო­უ­სს და ერ­თ­ხ­ელ ამოვუ­რ­ე­ვთ. შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, მა­რ­ი­ლი არც გა­მ­ო­ი­ყ­ე­ნ­ოთ. ძა­ლ­ი­ან გე­მ­რ­ი­ე­ლ­ია და, რაც მთა­ვ­ა­რ­ია – სა­ს­ა­რ­გ­ე­ბ­ლო. გე­მ­რ­ი­ე­ლ­ად მი­ი­რ­თ­ვ­ით!

скачать dle 11.3