კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ექ­ს­პ­რ­ეს-კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1/2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 ცა­ლი და­მ­წ­ნ­ი­ლ­ე­ბ­უ­ლი კი­ტ­რი, 5 ჩა­ის კო­ვ­ზი სა­მ­ა­რ­ხ­ვო მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, 5 ცა­ლი ბრო­კ­ო­ლი, ანუ სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის თა­ვი-ყვა­ვ­ი­ლი, 5 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი და­ჭ­რ­ი­ლი ნი­გ­ო­ზი, ზე­თი, მა­რ­ი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი ძა­ლ­ი­ან კა­რ­გ­ად გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ კა­ნ­ი­ა­ნ­ად და თი­თ­ო­ე­უ­ლი ჯვა­რ­ე­დ­ი­ნ­ად ჩა­ჭ­ე­რ­ით 8 ნა­წ­ი­ლ­ად. გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში, მა­ღ­ალ ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე, 8-9 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. მა­რ­ი­ლ­ი­ან წყა­ლ­ში ათი წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში ხა­რ­შ­ეთ ბრო­კ­ო­ლი. წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ნი­გ­ო­ზი ოდ­ნ­ავ მო­ხ­ა­ლ­ეთ მშრალ ტა­ფ­ა­ზე. ხა­ხ­ვი ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით და მო­შ­უ­შ­ეთ ცხელ ტა­ფ­ა­ზე ცო­ტა ზე­თ­ში. შე­უ­რ­ი­ეთ ნი­გ­ო­ზი. კი­ტ­რი და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ნი­გ­ო­ზს და ხახვს. მო­ა­ს­ხ­ით მა­ი­ო­ნ­ე­ზი და აუ­რ­ი­ეთ. გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ ღუ­მ­ე­ლ­ი­დ­ან კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ცო­ტა მა­რ­ი­ლი. შუ­ა­გ­უ­ლი ამ­ო­უ­ვ­ს­ეთ ნი­გ­ვ­ზ­ი­ა­ნი სა­ტ­ე­ნ­ით. ზე­მ­ო­დ­ან კი და­ა­დ­ეთ ბრო­კ­ო­ლი. მო­გ­ე­წ­ო­ნ­ე­ბ­ათ.

скачать dle 11.3